Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 16:53:58 +0200 Μυστικά για αξέχαστα Χριστούγεννα με το μωρό μας. Τα πρώτα του Χριστούγεννα

Τα πρώτα του Χριστούγεννα

Τα πρώτα του Χριστούγεννα 470 900
Μυστικά για αξέχαστα Χχριστούγεννα με το μωρό μας.

 

Μπαίνουμε στο κλίμα Από αρχές Δεκέμβρη αρχίζουμε να στολίζουμε το σπίτι μας χριστουγεννιάτικα, καθώς το ραδιόφωνο παίζει το "Τρίγωνα Κάλαντα" 
Τα απογεύματα βλέπουμε όλοι μαζί παρέα χριστουγεννιάτικες ιστορίες. 
Ο δικός μου Άγιος Βασίλης 
Το ξέρω, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις μίνι στολές του Άγιου Βασίλη. Μην διστάσετε να ντύσετε το μώρο σας Άγιο-Βασίλη ή να του βάλετε μια χριστουγεννιάτικη νότα, έναν σκούφο, ένα κασκόλ ή γαντάκια. Είναι τόσο χαριτωμένα. Βέβαια προσοχή! Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο και από Χριστούγεννα γιορτάσουμε ... Απόκριες!

Φλας, Φλας παντού 
Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να φορτίστε πολλές φορές τη φωτογραφική μηχανή σας. Απαθανατίστε το μικρό σας δίπλα στο δέντρο, κάτω από το δέντρο, δίπλα στα δώρα, πάνω στα δώρα. Στην αρχή θα απορήσει, αλλά σε λίγη ώρα θα αρχίσει να συνηθίζει τη δουλειά του μοντελού, ειδικά αν έχει ποζάρει πολλές φορές από μωρό. Ναι,, μπαμπά, μην κουνάς το κεφάλι σου, εσύ θα κρατάς την κάμερα! 

Τα δώρα μου
 Τα δώρα άλλοι τα ανοίγουν την ημέρα των Χριστούγεννων, άλλοι την Πρωτοχρονιά. Όπως και να έχει, φέτος θα αφήσουμε το μικρό μας (με λίγη βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά) να ανοίξει τα δώρα μόνο του. Τα μωρά λατρεύουν να σκίζουν χαρτιά! 

Χριστουγεννιάτικες Επισκέψεις 
Τα Χριστούγεννα ενδείνκυνται για επισκέψεις. Είτε είμαστε εμείς οι καλεσμένοι, είτε είμαστε εμείς οι οικοδοσπότες, φέτος υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο: το μωρό μας. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθούμε όσο το δυνατόν να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα του μωρού μας!

Καλές Γιορτές !!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας