Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-08-31 15:31:46 +0300 Εσείς λέτε ψέματα στα παιδιά σας; Γονείς μοιράζονται "τα αθώα ψέματα" που τους είχαν πει οι δικοί τους γονείς

Γονείς μοιράζονται "τα αθώα ψέματα" που τους είχαν πει οι δικοί τους γονείς

Γονείς μοιράζονται "τα αθώα ψέματα" που τους είχαν πει οι δικοί τους γονείς 470 900
Εσείς λέτε ψέματα στα παιδιά σας;

Λίγο πολύ όλοι οι γονείς έχουμε πει ψέματα στα παιδιά μας.Ψέματα μικρά και "αθώα" που θυμόμαστε και εμείς από τα παιδικά μας χρόνια. 

Οι χρήστες του Reddit θυμούνται ψέματα που τους έλεγαν οι γονείς τους και συνειδητοποιούμε ότι ορισμένα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν!

Πόσες φορές έχετε μπει στον πειρασμό να πείτε οτιδήποτε για να μειώσετε την ποσότητα γλυκών που καταναλώνει το παιδί σας; Μερικές φορές πιάνει! "Θυμάμαι οι γονείς μου μου είχαν πει ότι ήμουν αλλεργικός στα γλυκά και μέχρι και όταν ήμουν αρκετά μεγάλος το πίστευα!"

Ένα ταξίδι με παιδιά μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. "Οι γονείς μου, μου είχαν πει ότι αν δεν κάθομαι φρόνιμος, το αυτοκίνητο θα στενοχωρηθεί. Θυμάμαι όταν έπρεπε να αλλάξουμε αμάξι έλεγα στο αυτοκίνητό μας να μη στενοχωριέται και ότι ήμουν σίγουρος ότι στην επόμενή του ζωή θα ήταν αεροπλάνο!"

Το κούρεμα ενός παιδιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Κάθε φορά επιστρατεύουμε απειλές, υποσχέσεις και ό,τι άλλο μας έρθει! " Όταν ήμουν μικρός, ο κομμωτής μου έλεγε ότι αν δεν κάθομαι φρόνιμος την ώρα που με κούρευε, θα μου έκοβε το αυτί!"

Ψέματα όμως δεν λένε μόνο οι γονείς στα παιδιά, αλλά και τα μεγάλα αδέρφια"Το χειρότερο ψέμα μου το έχει πει η αδερφή μου! Όταν μου έπεσε το πρώτο μου δόντι, οι γονείς μας μου έδωσαν ένα δολάριο και θυμάμαι είχε θυμώσει γιατί σε εκείνη είχαν δώσει λιγότερα. Μου είπε λοιπόν, ότι θα πάρω πολλά περισσότερα χρήματα όταν μου πέσουν τα... πόδια ! Μου έλεγε ότι όταν θα γίνει αυτό θα πρέπει να χοροπηδάω μέχρι να βγουν τα καινούρια!"

Τραβηγμένα ή όχι, αυτά τα μικρά και αθώα ψέματα εμπλουτίζουν τις παιδικές μας αναμνήσεις!

Πηγή: dailymail.uk.co

  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας