Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-18 11:52:15 +0200 Μπορούμε να καθορίσουμε το φύλο του μωρού μας; Αυτές οι μαμάδες τα κατάφεραν! Τα πάντα για μια κόρη

Τα πάντα για μια κόρη

Τα πάντα για μια κόρη 470 900
Μπορούμε άραγε να καθορίσουμε το φύλο του μωρού μας; Αυτές οι μαμάδες τα κατάφεραν!

Στην εγκυμοσύνη, το πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε εμείς και το μωράκι που μεγαλώνει μέσα μας, υγιείς. Βέβαια, αν πούμε ότι δεν έχουμε αγωνία να μάθουμε αν είναι αγόρι ή κορίτσι, θα πούμε ψέματα! Φαντάζεστε όμως, ήδη από την πρώτη στιγμή της σύλληψης, να μπορούσαμε να καθορίσουμε το φύλου του μωρού μας;

Διατροφή με πορτοκάλια, συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής, σύλληψη στην πανσέληνο! Μαμάδες δοκίμασαν τα πάντα και τα κατάφεραν! 

Η Lisa Humphries, ήδη μαμά ενός μικρού αγοριού, ήθελε πάση θυσία το δεύτερο παιδί  της να είναι κοριτσάκι. Οι περίεργες δίαιτες, οι προσπάθειες σύλληψης συγκεκριμένες μέρες το μήνα και με συγκεκριμένες στάσεις φαίνεται πως έπιασαν τόπο και λίγους μήνες αργότερα έφερε στην κόσμο την πολυπόθητη κόρη της.

Σύμφωνα με την Lisa, οι ιδανικές μέρες για να συλλάβουμε κορίτσι είναι δύο με τέσσερις μέρες πριν το τέλος των γόνιμων ημερών. Μάλιστα για να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα, καλό είναι να κάνουμε κατακόρυφες ασκήσεις αμέσως μετά την προσπάθεια σύλληψης! Όσο για τη διατροφή, η Lisa έτρωγε πολλά πορτοκάλια γιατί σύμφωνα με κάποιους ειδικούς, το οξύ που περιέχει το συγκεκριμένο φρούτο εξοντώνει το ανδρικό σπέρμα! Η Lisa δε σταμάτησε στο ένα κοριτσάκι και εφαρμόζοντας την ίδια μέθοδο, λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησε τη μικρότερη κόρη της.

Για την Katie μία κόρη ήταν πάντα όνειρο ζωής. Η διατροφή με πολλά λαχανικά, ξηρούς καρπούς και τροφές πλούσιες σε ασβέστιο και φυλικό οξύ, η εντατική γυμναστική και οι προσπάθειες για σύλληψη τους χειμερινούς μήνες, είχαν αποτέλεσμα! Λίγους μήνες μετά, ήρθε στον κόσμο η κόρη της, Mollie. Όταν η Katie ήθελε ένα ακόμα παιδί και αυτό να είναι αγόρι, άλλαξε τις συνήθειές της. Έτρωγες πολλές μπανάνες, αλμυρά φαγητά, πολλές πατάτες και για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα, περίμενε η σύλληψη να γίνει το καλοκαίρι! 

Σύμφωνα με τον δρ Landrum Shettles, μπορούμε να καθορίσουμε το φύλο του μωρού μας, με πιθανότητες επιτυχίας 75%.

Οι 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε κοριτσάκι είναι:
1. Αποφεύγουμε το αλάτι στη διατροφή μας
2. Κοιμόμαστε στο αριστερό πλευρό
3. Καταναλώνουμε τροφές με πολλές βιταμίνες
4. Προσπάθεια για σύλληψη όσο πιο συχνά γίνεται!
5. Διαλέγουμε εμείς το πότε θα γίνει η σύλληψη!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας