Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-27 12:57:54 +0300 Ένα από τα πιο σοβαρά και ταυτόχρονα συνηθισμένα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι γονείς: “Τι κάνω με τις επιθυμίες και τα θέλω των παιδιών μου;”. 'Ενα βιβλίο για τα "θέλω" των παιδιών

'Ενα βιβλίο για τα "θέλω" των παιδιών

'Ενα βιβλίο για τα "θέλω" των παιδιών 470 900
Ένα από τα πιο σοβαρά και ταυτόχρονα συνηθισμένα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι γονείς: “Τι κάνω με τις επιθυμίες και τα θέλω των παιδιών μου;”.

 

Ένα νέο παιδικό βιβλίο έρχεται να μιλήσει για τον μοναδικό κόσμο των «θέλω». Το νέο βιβλίο της πολυβραβευμένης δημιουργού Ντανιέλα Σταματιάδη ρίχνει φως σε ένα από τα πιο σοβαρά και ταυτόχρονα συνηθισμένα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι γονείς: “Τι κάνω με τις επιθυμίες και τα θέλω των παιδιών μου;”. 

 

Αν κάποιος προσπαθήσει να τις ικανοποιήσει όλες, καταλαβαίνει πως μάλλον αυτό θα ήταν αδύνατο, αφού είναι ανεξάντλητες και κάπου εκεί κρύβεται η αλήθεια του βιβλίου. Χρώματα, σχέδια, πρόσωπα και η πραγματική εικόνα όλων όσων αντιμετωπίζουν οι γονείς καθημερινά. 

 

Θέλω γαριδάκια! Θέλω την κούνια του απέναντι! Θέλω σοκολάτα, θέλω εμπριμέ ποδήλατο, θέλω παγωτό, λούνα πάρκ, πατίνι, πατάτες τηγανητές, αλογάκι, ένα πόνυ, θέλωωωωωωωωωΩΩΩ!!! ……. τι θέλω;

 


 

 

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της εικονογράφου Ντανιέλα Σταματιάδη για το παιδί της καραντίνας και για όσα όλοι μας στερηθήκαμε, για όλα τα θέλω που έμειναν ανεκπλήρωτα μέσα σε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια που μας δοκίμασαν.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας