Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-16 15:59:42 +0300 H North West έγινε τριών! Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η οικογένεια Kardashian! Τα γενέθλια της North

Τα γενέθλια της North

Τα γενέθλια της North 470 900
H North West έγινε τριών! Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η οικογένεια Kardashian!

Η Kim Kardashian έχει καθημερινή παρουσία στα social media. Ο προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram περιλαμβάνει αμέτρητες selfies, φωτογραφίες από το παρελθόν και πολλά στιγμιότυπα της καθημερινότητά της, όπου τα παιδιά και ο σύζυγός της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Girls day!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Η μικρή North μεγάλωσε και χθες γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια! Ένα τέτοιο γεγονός φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο. Η Kim Kardashian μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα βίντεο όπου μαμά και κόρη συνομιλούν. Η διάσημη μαμά πειράζει την κόρη της παρακαλώντας της να μη μεγαλώσει και να μείνει για πάντα το κοριτσάκι της και εκείνη όλο νάζι αποφασίζει να της κάνει το χατίρι! 

 

She promised me she wouldn't get any bigger. I can't believe my baby girl is 3 years old today!!!! Northie I love you so much I can't even explain it! Happy Birthday to my favorite mermaid!!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Η Kim και ο Kanye γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια της κόρης τους στην Disneyland! Σε μία φωτογραφία η μικρή North φοράει ένα πριγκιπικό ροζ φορεματάκι και ποζάρει δίπλα στα παραμυθένια ζωάκια. 

 

Thank you @disneyland for making all of my princess dreams come true today!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Λίγες ώρες αργότερα, η αδερφή της Kim, Kourtney, ανέβασε μία φωτογραφία της ανιψιάς της. Η North είναι πιο γλυκιά από ποτέ. Δε συμφωνείτε;

 

Χρόνια πολλά και από εμάς North!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας