Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-07 10:29:10 +0300 Γιατί ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ένας ιδιαίτερος μήνας για τα νεότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών; Τα βασιλικά μωρά της Ευρώπης

Τα βασιλικά μωρά της Ευρώπης

Τα βασιλικά μωρά της Ευρώπης 470 900
Γιατί ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ένας ιδιαίτερος μήνας για τα νεότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών;

Μπορεί κάποια από αυτά τα μωρά να μην έχουν καν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής τους, είναι όμως γνωστά σε όλον τον κόσμο! Οι φωτογραφίες των νεότερων μελών των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης κάνουν το γύρο του διαδικτύου και κάθε κατόρθωμά τους βρίσκεται στο προσκήνιο!

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που έχουμε ταυτίσει με το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή στο σχολείο και στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Φυσικά, οι γόνοι των βασιλικών οικογενειών δεν αποτελούν εξαίρεση. Τα τέσσερα παιδιά του βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου, επέστρεψαν στα θρανία ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ η πριγκίπισσα Leonor και η πριγκίπισσα Sophia της Ισπανίας, θα ξεκινήσουν την επόμενη .

 

Όσον αφορά τους γόνους ακόμα μικρότερης ηλικίας φαίνεται ότι αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο γιος τους πρίγκιπα της Σουηδίας Carl Philip και της πριγκίπισσας Sofia, Alexander, θα βαφτιστεί! Η τελετή θα γίνει στην εκκλησία του Drottningholm Palace και θα τηρηθούν όλες οι παραδόσεις. Το τεσσάρων μηνών αγοράκι θα φοράει τα ίδια ρούχα που φορούσε ο πρίγκιπας Gustaf Adolf το 1906 και η βάφτιση θα γίνει με νερό από μία πηγή του νησιού Oland. 

 

Μόλις δέκα ημέρες μετά, ο ξάδερφος του πρίγκιπα Alexander, πρίγκιπας Oscar θα κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό με τη μητέρα του πριγκίπισσα Victoria. Ο Oscar γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και είναι το δεύτερο παιδί για τη Victoria και τον πρίγκιπα Daniel και ο τρίτος στη σειρά για το θρόνο. Ο προορισμός μαμάς και υιού; Η Νέα Υόρκη! 

 

Όσο για τον πρίγκιπα George και τη μικρή Charlotte, αυτόν τον μήνα θα συνοδεύσουν τους γονείς τους σε ένα ταξίδι τους στον Καναδά!

Όχι και άσχημα θα λέγαμε! 

Πηγή: hellomagazine.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας