Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 15:26:08 +0300 Τα αλλεργικά νοσήματα, παρότι είναι γνωστά από παλιά, παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση τα τελευταία χρόνια. Τάση για αλλεργίες

Τάση για αλλεργίες

Τάση για αλλεργίες 470 900
Τα αλλεργικά νοσήματα, παρότι είναι γνωστά από παλιά, παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση τα τελευταία χρόνια.

Τα πιο κοινά από τα νοσήματα είναι η επιπεφυκίτιδα και η ρινίτιδα που συνηθέστερα εκδηλώνονται μαζί, το άσθμα, η κνίδωση, το έκζεμα και τη αναφυλαξία. Η συχνότητά τους ποικίλει ανάλογα με την ηλικία, όπως και η ένταση των συμπτωμάτων από άτομο σε άτομο.
Ανάμεσα στα επικρατέστερα αίτια που συνδέονται με την εμφάνιση αλλεργιών στα παιδιά είναι και η χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης και  φροντίδας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση τυχόν ερεθισμών στο ευαίσθητο παιδικό δερματάκι είναι η χρήση υποαλλεργικών καλλυντικών, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένων με φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς Parabens, χρώμα, αλλεργιογόνα αρώματα, αλκοόλες και άλλα συνθετικά συστατικά που δυνητικά προκαλούν αλλεργίες στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.
Για την καθημερινή περιποίηση της φυσιολογικής και της ευαίσθητης, με τάση αλλεργίας επιδερμίδες η Frezyderm διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά Sensitive Kids, με μοναδικές συνθέσεις που θα κάνουν τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος «παιχνιδάκι». Ένας μοναδικός συνδυασμός από πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα (Euphrasia, Melissa και Magnolia) προσφέρει μείωση των ερεθισμών, της ερυθρότητας και της φαγούρας, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εμφάνιση δερματικών μολύνσεων. Επίσης, τα Πρεβιοτικά που περιέχουν παρέχουν αποτελεσματική προστασία του τριπλού δερματικού φραγμού και προλαμβάνουν την εγκατάσταση και ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στο παιδικό δέρμα. Η εμπλουτισμένη σύνθεση των Sensitive Kids με πρωτεΐνες από βαμβάκι θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως οι ρύποι, ο ήλιος, ο άνεμος, το κρύο και η υγρασία.


Η Frezyderm συστήνει:

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας