Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-13 16:03:03 +0300 H Φαίη Σκορδά φτιάχνει pancakes! Δείτε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή! Συνταγή για pancakes

Συνταγή για pancakes

Συνταγή για pancakes 470 900
H Φαίη Σκορδά φτιάχνει pancakes! Δείτε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή!

Η διάσημη μαμά χθες το πρωί μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε pancakes για όλη την οικογένεια! Η Φαίη Σκορδά τράβηξε βίντεο και το μοιράστηκε μαζί μας μέσω Instagram!

 

Με αφορμή την έμπνευση της διάσημης μανούλας, εμείς βρήκαμε για εσάς την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για pancakes. Το ιδανικό πρωινό για ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα που θα λατρέψουν όλοι! Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μέλι, σοκολάτα, φρούτα ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας! 

Υλικά:

  • 1 και 1/4 φλ. του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. baking powder
  • 1 φλ. του τσαγιού γάλα
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 3 κ.σ. νερό

Διαδικασία:
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, το λάδι, τη ζάχαρη, το νερό, το baking powder, την κανέλα και ανακατεύουμε με το σύρμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και να ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα μας.

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι και σκουπίζουμε την επιφάνεια με λίγο χαρτί. Βάζουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα μας και περιμένουμε μέχρι να ψηθεί η μία πλευρά για περίπου ένα λεπτό. Γυρνάμε το pancake μας από την άλλη και ψήνουμε για μισό λεπτό ακόμα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να χρησιμοποιήσουμε όλο μας το μείγμα.

Σερβίρουμε, περιχύνουμε με σοκολάτα, μέλι ή ό,τι άλλο θέλουμε! Καλή όρεξη!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας