Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:33:30 +0300 Μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία International Life ξεκίνησε ο Όμιλος ΙΑΣΩ η οποία αφορά στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, στην Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και στην Γενική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Συνεργασία ΙΑΣΩ-International Life

Συνεργασία ΙΑΣΩ-International Life

Συνεργασία ΙΑΣΩ-International Life 470 900
Μια ακόμη  στρατηγική συνεργασία με την  ασφαλιστική εταιρεία International Life ξεκίνησε ο Όμιλος ΙΑΣΩ η οποία αφορά στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, στην Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς ...
Μέσω αυτής  της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις παραπάνω κλινικές του Ομίλου.

Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιος Σταματίου, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας  με την ασφαλιστική εταιρεία International Life, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της συνεργασίας να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».

Ο κ. Ιωάννης Μπράβος  Διευθύνων Σύμβουλος της International Life επεσήμανε πως «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους  Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».

 Ο  Όμιλος ΙΑΣΩ συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με τον ΠΕΔΥ προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο των υπηρεσιών του.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας