Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 15:06:25 +0300 "Ενημερώσου, η νόσος Πάρκινσον αντιμετωπίζεται!" Συνέδριο Πάρκινσον

Συνέδριο Πάρκινσον

Συνέδριο Πάρκινσον 470 900
"Ενημερώσου, η νόσος Πάρκινσον αντιμετωπίζεται!"
Κυριακή 1η Απριλίου: 2ο Συνέδριο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασθενών με νόσο Πάρκινσον
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασθενών με νόσο Πάρκινσον (ΣΑΝΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Πάρκινσον στις 11 Απριλίου, διοργανώνει το 2ο Συνέδριό του,  την Κυριακή 1η Απριλίου και ώρα 10 π.μ., στο Πoλιτιστικό Κέντρο ‘ΔΑΪΣ’, Παράδεισος Αμαρουσίου (επισυνάπτεται χάρτης).
Σκοπός του συνεδρίου είναι η επιστημονική ομάδα του ΣΑΝΠ να ενημερώσει τους ασθενείς με νόσο Πάρκινσον για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη νόσο καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Το μεγαλύτερο μέρος των ομιλιών θα καλύψει την αποκατάσταση της ποιότητας ζωής του ασθενή η οποία πραγματοποιείται μέσω της ψυχολογικής υποστήριξης, της διατροφής, της λογοθεραπείας, της άσκησης και της κινησιοθεραπείας.
Ο ΣΑΝΠ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα θα πραγματοποιήσει ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης, κινησιοθεραπείας, ιατρικής παρακολούθησης κ.α., οι οποίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία.
Ο ΣΑΝΠ, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή όπου το κράτος της Υγείας και της Πρόνοιας αδυνατεί να βοηθήσει τους ασθενείς, αναλαμβάνει για πρώτη φορά την πρωτοβουλία μιας τόσο μεγάλης προσπάθειας με στόχο να ενημερώσει και να βελτιώσει τη ζωή των συνανθρώπων μας.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 212 1005622, 212 1029076 ή στο email:  ilias_lyt@hotmail.com

Λίγα Λόγια για τον Σ.Α.Ν.Π.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΟΣΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ(ΣΑΝΠ) αποτελεί νόμιμα αναγνωρισμένο και καταχωρημένο  Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ιδιωτικού δικαίου και ασκεί κοινωφελή δραστηριότητα στον τομέα υγείας και πρόνοιας η οποία υπόκειται σε κρατική εποπτεία και έλεγχο. Υποδέχεται  ως  Μέλη του ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν στην προώθηση των κοινωνικών, επιστημονικών και ερευνητικών σκοπών του, οι οποίοι είναι : η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ανθρώπων Με Πάρκινσον (ΑΜΠ), η διαφώτιση και διεύρυνση των γνώσεων της κοινής γνώμης σε σχέση με τη Νόσο Πάρκινσον (ΝΠ), η ενημέρωση των Μελών του και ειδικά των ΑΜΠ για τις εξελίξεις και τα επιτεύγματα σχετικά με τη ΝΠ, η δημιουργία προγραμμάτων επιμόρφωσης-κατάρτισης-υποστήριξης με στόχο τους ΑΜΠ, η συνεργασία με την Πολιτεία, με μη κυβερνητικούς φορείς και με επιχειρήσεις για την προώθηση των ζητημάτων και την ικανοποίηση των δικαιωμάτων των ΑΜΠ στην Ελλάδα, η αρωγή για την πρόσβαση των Ελλήνων ΑΜΠ στις βέλτιστες διαθέσιμες υπηρεσίες υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον  κ. Ηλία Λύτρα, Σύμβουλος Επικοινωνίας ΣΑΝΠ:
τηλ.: 212-1005622 / 212 1029076, Κιν. : 6987342637, Fax.: 212 1005622

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας