Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-18 11:05:17 +0200 Οι εγκυμονούσες Ζέτα Δούκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό! Συνάντηση εγκύων

Συνάντηση εγκύων

Συνάντηση εγκύων 470 900
Οι εγκυμονούσες Ζέτα Δούκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό!

Οι δύο ηθοποιοί μετράνε αντίστροφα για να υποδεχτούν τα μωράκια τους! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ζέτα Δούκα συναντήθηκαν στην εκπομπή του SKAI "Ζώ Καλύτερα" την οποία θα παρουσιάσουν οι Ζέτα Δούκα και Τάσος Παπαλαζάρου. Οι μέλλουσες μανούλες δεν παρέλειψαν μετά το τέλος των γυρισμάτων, να ποζάρουν στο φακό για μία αναμνηστική φωτογραφία. 

Μόνο λίγες μέρες χωρίζουν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου από τον ερχομό της κόρης της, ενώ η Ζέτα Δούκα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την φωτογραφία ανέβασε πρώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολιάζοντας "Γιατί υπάρχουν κάτι πλάσματα σαν τη @zetadouka που σε κάνουν να θυμάσαι ότι η φιλία στη δουλειά μας είναι ευτυχία. Σ' ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου!"

 Η Ζέτα Δούκα με τη σειρά της, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι για τη φιλία της με τη συνάδελφό της. 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας