Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-09-14 17:35:26 +0300 Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία της συγγραφέα στη διαχείριση ευρείας γκάμας δύσκολων συμπεριφορών μέσα στην τάξη 'Ενα βιβλίο για τη διαχείρηση συμπεριφοράς μέσα στη σχολική τάξη

'Ενα βιβλίο για τη διαχείρηση συμπεριφοράς μέσα στη σχολική τάξη

'Ενα βιβλίο για τη διαχείρηση συμπεριφοράς μέσα στη σχολική τάξη 470 900
Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία της συγγραφέα στη διαχείριση ευρείας γκάμας δύσκολων συμπεριφορών μέσα στην τάξη
Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων γνωρίζουν ότι η διδασκαλία είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Γι' αυτό ένας από από αυτούς, o Bρετανός NICOLA S. MORGAN αποφάσισε να βοηθήσει όλη την "ομάδα", γονείς, δασκάλους και μαθητές με ένα βιβιλίο που φιλοδοξεί να την κάνει τη μάθηση καλύτερη!
 
 
 
Τα προβλήματα συμπεριφοράς μπορούν να διαταράξουν το κλίμα στη σχολική τάξη, να σπαταλήσουν τον χρόνο του εκπαιδευτικού και συνεπώς να επηρεάσουν την εκπαίδευση και την καλή διάθεση των παιδιών. Οι συμπεριφορές που παρουσιάζουν δυσκολίες στη διαχείρισή τους είναι ποικίλες: απλή διάσπαση, έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης, τάση για καταστροφή, υπερκινητικότητα ή τάση για απομόνωση. Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία της συγγραφέα στη διαχείριση ευρείας γκάμας δύσκολων συμπεριφορών μέσα στην τάξη.  Δεν πρόκειται για βιβλίο θεωρητικό, αλλά για ένα βιβλίο µε πρακτικές και εύκολες στην εφαρμογή τους στρατηγικές, οι οποίες όχι µόνο λειτουργούν αλλά και τα αποτελέσματά τους διατηρούνται µε την πάροδο του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο αυτό δίνει γρήγορες, εύκολες και αποτελεσματικές τεχνικές ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να συγκεντρώνονται στη δουλειά τους και να υιοθετούν την κατάλληλη συμπεριφορά στο πλαίσιο της σχολικής τάξης. Συνεπώς, βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ευρεία γκάμα δεξιοτήτων αποδεκτής συμπεριφοράς στο πλαίσιο του σχολείου.
 
 
Λίγα λόγια για το δάσκαλο που έγραψε το βιβλίο!

Η NICOLA S. MORGAN έλαβε πιστοποίηση εκπαιδευτικού το 1995 από το University of  Wales Institute στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Έκτοτε έχει διδάξει σε πολλά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, συµπεριλαµβανοµένων ειδικών σχολείων. Είναι γνωστή για τον τρόπο µε τον οποίο διαχειρίζεται ακόμη και τις πιο δύσκολες τάξεις, ενώ σχεδιάζει και διευθύνει εκπαιδευτικά προγράμματα µε θέμα τη διαχείριση της συμπεριφοράς στο σχολείο.
 
Θα το βρείτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας