Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:56:07 +0300 Ντύστε το καρότσι σας για το καλοκαίρι! Συλλογή Summer Kit

Συλλογή Summer Kit

Συλλογή Summer Kit 470 900
Παστέλ, απαλά σαν την καλοκαιρινή αύρα

Αυτό το καλοκαίρι είναι όλο παλ χρώματα. Εμπνευσμένη από τις αμμουδιές, την αλμύρα της θάλασσας και τα πολύχρωμα λουλούδια του αγρού, η Stokke παρουσιάζει το νέο σχέδιο Scribble σε τρία απαλά χρώματα για το πρωτότυπό μας Summer Kit: Sandy Beige, Salty Blue και Faded Pink.

Το Summer Kit δημιουργήθηκε ώστε να προστατεύεται το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας τις ηλιόλουστες μέρες. Κάποιες λεπτομέρειες για τις οποίες προνοήσαμε, όπως επιπλέον φερμουάρ εξαερισμού για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας και υφάσματα με δείκτη προστασίας UPF 50+, θα κρατούν δροσερό το μωρό σας ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Η έξυπνη ηλιοπροστασία θα παρέχει στο μωρό σας σκιά για να μην το χτυπάει ο ήλιος και να μη ζεσταίνεται όσο ξεκουράζεται. Το Summer Kit περιλαμβάνει επίσης πετσετέ εσωτερική επένδυση καθίσματος που απορροφά την υγρασία για επιπλέον δροσιά και άνεση.

Το Summer Kit περιλαμβάνει κουκούλα, επένδυση μπάρας καθίσματος, ύφασμα πλάτης, σκίαστρο και πετσετέ εσωτερική επένδυση καθίσματος. Εφαρμόζει στο πορτ-μπεμπέ Stokke® Xplory® και στα καθίσματα Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ και Stokke® Trailz™.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας