Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-15 14:21:18 +0200 Η Alice μπορεί να είναι μόλις 10 ετών αλλά λατρεύει τη μόδα και ό,τι έχει να κάνει με αυτήν! Στυλίστρια από... κούνια

Στυλίστρια από... κούνια

Στυλίστρια από... κούνια 470 900
Η Alice μπορεί να είναι μόλις 10 ετών αλλά λατρεύει τη μόδα και ό,τι έχει να κάνει με αυτήν!

Εσείς θα αφήνατε την κόρη σας να επιμεληθεί το ντύσιμό  και την εμφάνισή σας; Η Annabel Venning το τόλμησε!

"Πρέπει να  βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου! Ξέφυγε πια από αυτά τα μουντά και βαρετά χρώματα στο μακιγιάζ σου και τόλμησε κάτι πιο φωτεινό! Επίσης, μη βγάζεις τα φρύδια τόσο πολύ! Ξέρεις τα χοντρά και έντονα φρύδια είναι στη μόδα!"

Αυτά δεν είναι λόγια κάποιας επαγγελματίας μακιγιέζ, αλλά της 10χρονης Alice! "Η κόρη μου ξέρει τόσα πολλά πράγματα για τη μόδα, σίγουρα περισότερα από όσα ξέρω εγώ και από όσα μπορώ να μάθω!" δήλωσε η Annabel.

Η Alice τρελαίνεται να βλέπει στο διαδίκτυο βίντεο για την ομορφιά και τη μόδα και καθημερινά διαλέγει τα ρούχα της μαμάς της και επιμελείται όλη της την εμφάνιση. Μαλλιά, μακιγιάζ, αξεσουάρ τα πάντα! 

"Κάθε φορά που ξέρει ότι θα βγω το απόγευμα, με κοιτάει όλο χαρά και τα μάτια της λάμπουν! Αμέσως τρέχει στην κρεβατοκάμαρα και διαλέγει τα ρούχα που θα βάλω! Της αρέσει να παίζει με τα διάφορα looks και πάντα ξέρει τι μου πηγαίνει και τι όχι!"

Για την Alice, fashion icons είναι η Aundrey Hepburn και η Emma Watchon ενώ η αγαπημένη της ταινία είναι το "Devil wears Prada". Τα ρούχα που διαλέγει η ίδια για τον εαυτό της είναι συνήθως μονόχρωμα και minimal και έχει ήδη αρχίσει να αποτυπώνει τις ιδέες της στο χαρτί. 

Πηγή: dailymail.uk.co

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας