Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 16:51:29 +0200 Τρομακτικό, στεσογόνο και φοβιστικό είναι για ένα μωρό να κάθεται με το πρόσωπο στο δρόμο στο μάρσιπο, λένε αυστραλοί ερευνητές. Στρεσογόνος ο μάρσιπος

Στρεσογόνος ο μάρσιπος

Στρεσογόνος ο μάρσιπος 470 900
Τρομακτικό, στεσογόνο και φοβιστικό είναι για ένα μωρό να κάθεται με το πρόσωπο στο δρόμο στο μάρσιπο,  λένε αυστραλοί ερευνητές.

Οι μαμάδες που μεταφέρουν τα μωρά τους σε μάρσιπο με το πρόσωπό τους να κοιτά προς τον κόσμο, δείχνουν σκληρότητα και εγωιστική συμπεριφορά. Τα ίδια χαρακτηριστικά φέρουν και οι μαμάδες που τοποθετούν τα μωρά με πρόσωπο στο δρόμο. «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν δεμένοι στο στήθος κάποιου με τα πόδια σας να κρέμονται στον αέρα και να περιηγείστε στο χάος ενός εμπορικού κέντρου ανεξέλεγκτα» αναφέρει η Αυστραλή ειδικός του τεχνολογικού πανεπιστημίου του Σύδνεϋ Κάθριν Φάουλερ. Από την άλλη μεριά  η μαία και συγγραφέας του βιβλίου «Αγάπη για το μωρό»,  Ρόμπιν Μπάρκερ,  θεωρεί πως δεν έχει σημασία η θέση του μωρού στο μάρσιπο άλλα εάν τα μωρά δέχονται αγάπη από τους γονείς τους. Την άποψη της Κάθριν Φάουλερ έρχεται να επιβεβαίωσει έρευνα που λέει πως τα μωρά που δεν μπορούν να δουν τους γονείς τους όταν μεταφέρονται με μάρσιπο, υποφέρουν. 

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας