Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:36:57 +0200 BACK TO SCHOOL χωρίς προβλήματα επι…κεφαλής! BACK TO SCHOOL

BACK TO SCHOOL

BACK TO SCHOOL 470 900
BACK TO SCHOOL χωρίς προβλήματα επι…κεφαλής!
Τα νέα προϊόντα Anti Lice & Lice Protect της σειράς Lucovit είναι δύο νέα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα για τη θεραπεία των ψειρών και κόνιδων, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, σύνθεση χωρίς παρασιτοκτόνα και πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical devices).

ANTI-LICE: Cream Lotion 75ml

θεραπεία των ψειρών και κόνιδων
Η αντιφθειρική cream lotion Anti Lice , χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά της (διμεθικόνη και ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων), σκοτώνει τις ψείρες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, σε 15 μόνο λεπτά, ανώδυνα και εύκολα!
Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical device), δεν περιέχει παρασιτοκτόνα, είναι εύχρηστη και πρακτική και θα τη βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε ΜΟΝΑΔΙΚΗ τιμή γνωριμίας 9,99€!
Η συσκευασία περιέχει ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση των ψειρών και κόνιδων.


LICE PROTECT: Spray 100ml

πρόληψη εμφάνισης ψειρών και κόνιδων
To spray Lice Protect δρα προληπτικά έναντι του κινδύνου εμφάνισης ψειρών.
Περιέχει ειδικό μείγμα από αιθέρια έλαια που χάρη στο έντονο άρωμα τους απωθούν αποτελεσματικά τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής κι έτσι ξενοιάζετε από την απειλή της ψείρας.
Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical device), δεν περιέχει παρασιτοκτόνα, είναι εύχρηστο και πρακτικό και θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε ΜΟΝΑΔΙΚΗ τιμή γνωριμίας 9,99€!


Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικές εκπλήξεις…
Join us on Facebook: www.facebook.com/lucovit

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας