Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 11:05:23 +0300 Αρκετές γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 30 επιθυμούν να παγώσουν τα ωάριά τους, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας, σύμφωνα με τους βέλγους. Στην ψύξη για χάρη του σωστού πατέρα

Στην ψύξη για χάρη του σωστού πατέρα

Στην ψύξη για χάρη του σωστού πατέρα 470 900
Αρκετές γυναίκες που έχουν ξεπεράσει τα 30 επιθυμούν να παγώσουν τα ωάριά τους, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας, σύμφωνα με τους βέλγους.

Σύμφωνα με τη μελέτη οι μισές από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν αν θα πάγωναν τα ωάρια τους για να αποφύγουν την πίεση της εύρεσης ενός συζύγου απάντησαν θετικά ενώ το ένα τρίτο δήλωσε ότι θα το έκανε για να αντιμετωπίσει προβλήματα στειρότητας. Πολλές γυναίκες, δεν θα δίσταζαν να παγώσουν τα ωάρια τους προκειμένου να μπορέσουν να αφοσιωθούν στην επαγγελματική τους καριέρα. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 200 φοιτήτριες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 80% των φοιτητών ιατρικής θα πάγωναν τα ωράριά τους με σκοπό να καθυστερήσουν τη δημιουργία οικογένειας. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων είναι μια σχετικά καινούργια, ακόμη, τεχνολογία, κατά την οποία μια γυναίκα μπορεί να φυλάξει τα ωάριά της σε περίπτωση που επιλέξει στο μέλλον τηνεξωσωματική γονιμοποίηση.

Πηγή: www.enet.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας