Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-01 13:49:36 +0200 Μια φωτογραφία με ένα 2χρονο κοριτσάκι και ένα άγριο ελάφι κάνει το γύρο του κόσμου. Σαν σκηνή από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Σαν σκηνή από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Σαν σκηνή από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι 470 900
Μια φωτογραφία με ένα 2χρονο κοριτσάκι και ένα άγριο ελάφι κάνει το γύρο του κόσμου.

Η παρακάτω φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να συναγωνιστεί σκηνές από τις πιο όμορφες και παραμυθένιες ταινίες φαντασίας της Disney. Και όμως, το σκηνικό είναι πραγματικό!

Η Barbara Irwin, ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, βρέθηκε με την οικογένειά της στο πάρκο Phoenix στο Δουβλινο. Όταν το άγριο ελάφι την πλησίασε εκείνη άπλωσε το χέρι, το χάιδεψε και του έδωσε το φαγητό που κρατούσε. 

Τη σκηνή απαθανάτισε η Viktoria Irwin, επαγγελματίας φωτογράφος και μαμά της 2χρονης Barbara και δύο ακόμα μεγαλύτερων παιδιών. 

"Το συγκεκριμένο μέρος μας το πρότεινε μία φίλη μας για να πάμε με τα παιδιά. Ιδιαίτερα ο Michael και η Barbara ξετρελάθηκαν αμέσως με τα ελάφια! Την πρώτη φορά πήγαμε για να ρίξουμε μια ματιά, όταν όμως ήρθαμε εδώ την προηγούμενη Κυριακή κρατούσαμε και φαγητό"

"Όταν η Barbara έτρωγε το καρότο της, το ελάφι περίμενε υπομονετικά μέχρι να του δώσει ένα κομμάτι! Εννοείται ότι φοβόμουν μήπως χτυπήσει, αλλά το ελάφι  έτρωγε τόσο ήρεμα το φαγητό του που του έδιναν τα παιδιά και ήταν αξιαγάπητο!"

Τις φωτογραφίες αυτές ανέβασε η Viktoria στον λογαριασμό στο Facebook και μας μεταφέρει σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Πηγή: dailymail.co.uk 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας