Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:42:51 +0300 Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας προσφέρει την αρτιότερη μουσική εκπαίδευση και σας χαρίζει το όργανο που θα σπουδάσετε! Σας χαρίζουμε το μουσικό όργανο σας

Σας χαρίζουμε το μουσικό όργανο σας

Σας χαρίζουμε το μουσικό όργανο σας 470 900
Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας προσφέρει την αρτιότερη μουσική εκπαίδευση και σας χαρίζει το όργανο που θα σπουδάσετε!
Κάθε χρόνο, οι νέοι σπουδαστές του Ωδείου Φίλιππος Νάκας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μιας σημαντικότατης προσφοράς σε μουσικά όργανα, μιας προσφοράς που εκτιμάται ιδιαιτέρως από όλους εκείνους που, στο ξεκίνημα των μουσικών τους σπουδών, δε χρειάζεται να διαθέσουν χρήματα για την αγορά οργάνου.

Φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, ντραμς, παραδοσιακό κλαρίνο και μπουζούκι γίνονται για πάντα δικά σας με την εγγραφή σας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας για το διδακτικό έτος 2015-2016, ενώ για τους σπουδαστές πιάνου, το Ωδείο παραχωρεί ένα όρθιο πιάνο, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Αποκτήστε το δικό σας μουσικό όργανο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.  Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε  στο 210 3634000, ή μπείτε στο www.nakas.edu.gr

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ιπποκράτους 41 και έχει παραρτήματα στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας