Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:14:10 +0200 Μειώνει την πιτυρίδα και ενισχύει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας 470 900
Μειώνει την πιτυρίδα και ενισχύει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής
Η φιλοσοφία των φυτών ως πρωταγωνιστικά συστατικά αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των σειρών περιποίησης δέρματος, σώματος τώρα και των μαλλιών της Weleda . Δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσω της βαθιάς κατανόησης της Weleda για τη φύση και της αρμονικής συμβίωσης της  μαζί με τη φύση. Η Weleda αναγνωρίζει πως κάθε φυτό είναι μοναδικό, καθώς μοναδική είναι και η αλληλεπίδραση των φυτών με το σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά μας. Έχοντας μια ενστικτώδη σχέση με τη φύση, το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει την ισχύ ενός μοναδικού φυτού.
Το τριχωτό που έχει τάση για πιτυρίδα παρουσιάζει έλλειψη ισορροπίας.

Για την αναδόμηση και την αναζωογόνηση των φυσικών λειτουργιών του τριχωτού, η Weleda χρησιμοποιεί την εξισορροπητική δράση του ελαίου φύτρων σίτου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας και των νιφάδων στο τριχωτό, δίχως να προκαλεί ερεθισμούς.

Το σαμπουάν με τονωτικό άρωμα και έλαιο φύτρων σίτου, καθώς και με τα πολύτιμα εκχυλίσματα από λαγομηλιά, πανσέ και βιολογικό φασκόμηλο:


•Ενισχύει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής
•Μειώνει την εμφάνιση της πιτυρίδας
•Καθαρίζει απαλά καθώς περιποιείται τα μαλλιά

Χρήση: Κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά κι έπειτα ξεβγάλτε. Η μειωμένη δημιουργία αφρού δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν. Δερματολογικά πιστοποιημένο.
Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα

elovari@elovari.gr

www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας