Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:13:39 +0200 Σαμπουάν Αναδόμησης με Βρώμη για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τη weleda Σαμπουάν Αναδόμησης

Σαμπουάν Αναδόμησης

Σαμπουάν Αναδόμησης 470 900
Σαμπουάν Αναδόμησης με Βρώμη για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τη weleda
Η φιλοσοφία των φυτών ως πρωταγωνιστικά συστατικά αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των σειρών περιποίησης δέρματος, σώματος τώρα και των μαλλιών της Weleda . Δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσω της βαθιάς κατανόησης της Weleda για τη φύση και της αρμονικής συμβίωσης της  μαζί με τη φύση. Η Weleda αναγνωρίζει πως κάθε φυτό είναι μοναδικό, καθώς μοναδική είναι και η αλληλεπίδραση των φυτών με το σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά μας. Έχοντας μια ενστικτώδη σχέση με τη φύση, το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει την ισχύ ενός μοναδικού φυτού.

Επειδή τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά εμφανίζουν φθορά στον εξωτερικό φλοιό της τρίχας. Η Weleda χρησιμοποιεί τη δράση αναδόμησης της βρώμης για να επαναφέρει το φθαρμένο προστατευτικό φλοιό.

Το σαμπουάν με ήπιο άρωμα και βιολογικό έλαιο τζοτζόμπα, καθώς και εκχυλίσματα από βιολογική βρώμη και φασκόμηλο:
•    Δυναμώνει τα μαλλιά
•    Λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας
•    Μειώνει το σπάσιμο των τριχών και την ψαλίδα
•    Καθαρίζει απαλά αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση
•    Ιδανικό για την περιποίηση βαμμένων μαλλιών

Ιδανικό συμπλήρωμα: Το Conditioner Αναδόμησης με Βρώμη και η Μάσκα Αναδόμησης με Βρώμη.

Χρήση: Κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά κι έπειτα ξεβγάλτε. Η μειωμένη δημιουργία αφρού δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν. Δερματολογικά πιστοποιημένο.

Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΤ: 14,55€

 www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας