Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:12:58 +0300 Το sissychristidou.com λοιπόν, είναι η καινούργια μας ηλεκτρονική διεύθυνση! Νέο site! Νέα Collection!

Νέο site! Νέα Collection!

Νέο site! Νέα Collection! 470 900
Το sissychristidou.com λοιπόν, είναι η καινούργια μας ηλεκτρονική διεύθυνση!

Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και αγαπήσατε το minisize.gr!

Το βοηθήσατε να κάνει τα πρώτα του βήματα και του δώσατε την δύναμη να μεγαλώσει και να κάνει όνειρα για το μέλλον...
Για αυτό το μέλλον, θέλουμε να γίνουμε πιο «ενήλικες» χωρίς να χάσουμε την παιδικότητα μας, να είμαστε οι γυναίκες που κοιτάμε στον καθρέπτη και χαμογελάμε, να μπούμε στον ανδρικό κόσμο με χρώμα και στυλ ...
Στην επόμενη μέρα το minisize αλλάζει και δίνει την σκυτάλη στο sissychristidou.com. Ένα eshop που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε ρούχα και αξεσουάρ για τα βρέφη, τα παιδιά, τις γυναίκες και τους άντρες .
Νέες ανάγκες νέο design, νέο όνομα .

Το sissychristidou.com λοιπόν, είναι η καινούργια μας ηλεκτρονική διεύθυνση!

Εδώ μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ:
-Βρεφικά
- Παιδικά
-Γυναικεία – Εγκυμοσύνης
-Ανδρικά

Οι νέες μας κολεξιόν σχεδιάστηκαν για να νιώθετε άνετοι είτε φορώντας ρούχα από τις casual σειρές είτε από τις special occasions.

Στον κόσμο μας επίσης έχει προστεθεί το blog μας. Το ‘Simply, Sissy”, προσωπικό blog της Σίσσυς, αλλά και άρθρα από νέες γυναίκες και μαμάδες που διαθέτουν όρεξη και κέφι και έρχονται έτοιμες να αντιμετωπίσουν την γεμάτη προκλήσεις πραγματικότητα της σημερινής γυναίκας. Νέα του minisize, φωτογραφίες των minisizers αλλά και θέματα ομορφιάς, μόδας, μητρότητας και ενότητες που αφορούν όλους τους τομείς που μια σύγχρονη γυναίκα έχει ανάγκη να εξελίσσει!
Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας κολεξιόν και γι’ αυτό θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Εκτός από το eshop τα ρούχα μας μπορείτε να τα βρείτε σε πάνω από 20 επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και στο δικό μας κατάστημα στο Πάτημα Χαλανδρίου, Αντώνη Τρίτση 1 και Ηρακλείτου.


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας