Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-19 15:49:00 +0200 Ο μυθικός Ελληνικός ήρωας σε online παράσταση Σήμερα έχει Καραγκιόζη!

Σήμερα έχει Καραγκιόζη!

Σήμερα έχει Καραγκιόζη! 470 900
Γιατί δεν υπάρχει γενιά παιδιών που να μην έχει αγαπήσει τον Καραγκιόζη

Για φτάσατε σε αυτό το άρθρο σίγουρα κι εσείς μικρή/μικρός αγαπούσατε πολύ τον Καραγκιόζη, τον εθνικό μας ήρωα. Μια ζωντανή παράδοση πολιτισμού, ηθογραφίας και γέλιου που ξετρελένει τα παιδιά. Φέρτε και το δικό σας παιδί σε επαφή με το θέατρο σκιών με την εξαιρετική παράσταση "Περσέας και Ανδρομέδα" από τον Κωνσταντίνο Kουτσουμπλή.

Ο ξεχωριστός Καραγκιοζοπαίχτης, Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής, γεμάτος ενέργεια, κέφι και έμπνευση αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία της άμεσης επαφής και αφουγκραζόμενος την ανάγκη του κοινού για επικοινωνία, μεταφέρει την παράγκα του Καραγκιόζη διαδικτυακά.

Με μεγάλη σκηνή 5 μέτρων, με δερμάτινες και χάρτινες σκαλιστές φιγούρες, με περίτεχνα σκαλιστά και έγχρωμα σκηνικά, χρησιμοποιώντας ευρηματικά οπτικά και ακουστικά τεχνάσματα, αλλά και έχοντας ως βασικό συστατικό το "Λόγο", ο Κωνσταντίνος «παντρεύει» τις σκιές με τη μυθοπλασία και παρουσιάζει μια σπάνια και ξεχωριστή «μυθική» παραστάση, «ταξιδεύοντας» μικρούς και μεγάλους στην ελληνική μυθολογία, μέσα από τον εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και σατυρικό τους χαρακτήρα.

20-21 και 27-28 Φεβρουαρίου:  Περσέας και Ανδρομέδα

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ.

Η μαγνητοσκόπηση είναι υψηλής ανάλυσης και πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Άλφα Ληναίος - Φωτίου».

 

Εισιτήρια στο viva.gr 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας