Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-09-25 19:02:52 +0300 «Ααααα! Τι ευτυχία που είναι να ξυπνάς στον πιο ωραίο Φάρο!», είπε ο Ρωμανός ο Φαροφύ-λακας… …και ξεκίνησε τις ιστορίες του! Ρωμανός ο Φαροφύλακας

Ρωμανός ο Φαροφύλακας

Ρωμανός ο Φαροφύλακας 470 900
«Ααααα! Τι ευτυχία που είναι να ξυπνάς στον πιο ωραίο Φάρο!», είπε ο Ρωμανός ο Φαροφύ-λακας…
…και ξεκίνησε τις ιστορίες του!
Ανάμεσα στα δυο νησιά, ο φύλακας του καλύτερου Φάρου στη χώρα φρόντιζε καθημερινά ναπερνούν τα καράβια με ασφάλεια. Η πιο δύσκολη δουλειά γινόταν παιχνιδάκι για τον Ρωμανότον Φαροφύλακα, ο οποίος γρήγορα έγινε ο θρύλος της θάλασσας, βοηθώντας του ναυτικούςνα περνούν τις πιο μεγάλες καταιγίδες. Όμως, το πιο μεγάλο του κατόρθωμα ήταν ότι έγινε οκαλύτερος φίλος του Καπετάν-Γιώργη, του πιο δύσκολου και δύστροπου καπετάνιου φορτηγούκαραβιού!
«Ααααα! Τι ευτυχία που είναι να ξυπνάς στον πιο ωραίο Φάρο!», είπε ο Ρωμανός ο Φαροφύ-λακας…
…και ξεκίνησε τις ιστορίες του!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γιώργος Παπασταματίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και έχει ένα παιδί. Τελείωσε το 7ο Γυμνάσιο καιτο 28ο Λύκειο Παγκρατίου. Έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Επιστήμης Η/Υ και Master byResearch από το UMIST στοΜάντσεστερ, σε θέματα Πληροφορικής. Έχει διατελέσει στέλεχος σε εταιρείεςσύγχρονης τεχνολογίας και εταιρείες παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, ενώ τώρα, μέσα στις δύσκολεςοικονομικές συνθήκες, λειτουργεί τη δική του εταιρεία. Ο «Ρωμανός ο Φαροφύλακας» είναι το πρώτο παρα-μύθι που γράφει, ενώ έχει γράψει συλλογή ποιημάτων και μυθιστορήματα για μεγάλους.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας