Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-04 16:50:06 +0200 Ρούλα Ρέβη: η ανάρτηση με την κόρη της λέει ότι σκεφτόμαστε όλοι αυτές τις μέρες

Ρούλα Ρέβη: η ανάρτηση με την κόρη της λέει ότι σκεφτόμαστε όλοι αυτές τις μέρες

Ρούλα Ρέβη: η ανάρτηση με την κόρη της λέει ότι σκεφτόμαστε όλοι αυτές τις μέρες 470 900
Η διάσημη φωτογράφος, αφού διαγνώστηκε θετικός ο σύντροφός της, Αποστόλης Τότσικας, χρειάστηκε να περάσει την πρωτοχρονιά μόνη της.

 

Όλοι μας γνωρίζουμε τι έγινε φέτος τις γιορτές. Οι περισσότεροι χρειάστηκε να αλλάξουμε τα πλάνα μας ή ακόμα και να τα περάσουμε την αλλαγή του χρόνου μόνοι μας, είτε γιατί είχαμε νοσήσει είτε γιατί είχαμε έρθει σε επαφή με κρούσμα και περιμέναμε αποτελέσματα.

 

Αυτό ακριβώς το αίσθημα της αγωνίας και των συνεχόμενων self - test, για να επισκεφθούμε τα οικογενειακά τραπέζια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έθιξε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό η Ρούλα Ρέβη. "Βγήκαμε αρνητικές και το γιορταζουμε με τα καινουρια λιπ γκλος @armanibeauty εδώ το φανταστικό κόκκινο νούμερο 201" αναφέρει σε μία φωτογραφία με την κόρη της Ειρήνη, πασαλιμένες με το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν.

 

 

Η διάσημη φωτογράφος, αφού διαγνώστηκε θετικός ο σύντροφός της, Αποστόλης Τότσικας, χρειάστηκε να περάσει την πρωτοχρονιά μόνη της και να βρει το κέφι να δημιουργήσει μία γιορτινή ατμόσφαιρα, για να περάσει καλά με την κόρη της. 

 

 

Να πούμε πως δεν την καταλαβαίνουμε; Θα πούμε ψέματα! Καλή ανάρρωση σε όλους και ελπίζουμε η επόμενη πρωτοχρονιά να μας βρει αγκαλιά με τους αγαπημένους. 

 

 

source: RoulaRevi/Instagram


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας