Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-08-31 11:09:51 +0300 Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. Χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ολιστική προσέγγιση για να επιτύχετε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ραγάδων. Ραγάδες: Πως θα τις αντιμετωπίσετε

Ραγάδες: Πως θα τις αντιμετωπίσετε

Ραγάδες: Πως θα τις αντιμετωπίσετε  470 900
Οι ραγάδες είναι αντιμετωπίσιμες στο αρχικό τους στάδιο, όταν δηλαδή έχουν κόκκινο χρώμα & εμφανίζονται συνήθως στην κοιλιά, στο στήθος, στους γοφούς, στους γλουτούς & στους μηρούς.

Οι ραγάδες συνήθως εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εφηβείας καθώς η ανάπτυξη πραγματοποιείται με έντονους ρυθμούς, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή σε απότομες αυξομειώσεις του βάρους για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας. Η διάταση του δέρματος προκαλεί σπάσιμο στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανομοιόμορφη επούλωση της περιοχής. Οι ραγάδες είναι αντιμετωπίσιμες στο αρχικό τους στάδιο, όταν δηλαδή έχουν κόκκινο χρώμα & εμφανίζονται συνήθως στην κοιλιά, στο στήθος, στους γοφούς, στους γλουτούς & στους μηρούς.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. Χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ολιστική προσέγγιση για να επιτύχετε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ραγάδων.

· Αρχικά να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Α, βιταμίνη C και ω-3 λιπαρά οξέα (π.χ ψάρια και λαχανικά). Θα διαπιστώσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πολύ πιο ελαστικό και σφριγηλό.

· Παράλληλα να πίνετε άφθονο νερό καθημερινά ώστε ο οργανισμός σας να διατηρείται καλά ενυδατωμένος και να τροφοδοτούνται τα κύτταρα με νερό. Όσο περισσότερο νερό έχουν τα κύτταρα, τόσο πιο ελαστικό είναι το δέρμα.

· Κάνετε συχνά απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι επιταχύνεται η διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας και οι ραγάδες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί ατονούν.

· Κρατάτε συνεχώς ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας με την κατάλληλη σύνθεση που εξασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και επιτυγχάνει την ανανέωση των κυττάρων αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. H Simulcium g3 με κλινικά αποδεδειγμένη αναπλαστική και συσφικτική δράση, εξασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη του δέρματος χωρίς ραγάδες & χαλάρωση. Με βελτιωμένη σύνθεση σε συσκευασίες των 100ml & 200ml, λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, χωρίς parabens και με διακριτικό ευχάριστο άρωμα από άνθη λουλουδιών αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο κατά των ραγάδων & της χαλάρωσης! H καθημερινή της εφαρμογή σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς , μέση και γόνατα οδηγεί σε σημαντική μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους ενώ η βελτίωση της υφής του δέρματος είναι εντυπωσιακή. Η ανοχή είναι εξαιρετική, χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.

Περιέχει: οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα κισσού, εκχύλισμα φυκιών, υποαλλεργικό γαλάκτωμα.

Πως θα τη χρησιμοποιήσετε:

  •  Στην εγκυμοσύνη δύο εφαρμογές την ημέρα από τον 4ο μήνα εγκυμοσύνης έως τον τοκετό. Μετά την εγκυμοσύνη μία φορά την ημέρα για την αποτροπή της χαλάρωσης.
  •  Στην εφηβεία μία εφαρμογή την ημέρα από το 13ο έως το 16ο έτος της ηλικίας.
  •  Κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας δύο εφαρμογές την ημέρα στην κοιλιά, στο στήθος, στους γλουτούς, στη μέση & στα μπράτσα

Θα τη βρεις στα καταστήματα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία & σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Χρειάζεστε πειρσσότερες πληροφορίες; Επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και στο Instagram

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας