Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-01-24 15:24:14 +0200 5 τρόποι για επιτυχή θηλασμό διδύμων από το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας. Πώς θα μπορέσω να θηλάσω τα δίδυμα;

Πώς θα μπορέσω να θηλάσω τα δίδυμα;

Πώς θα μπορέσω να θηλάσω τα δίδυμα; 470 900
Αν σκεφτούμε ότι ένα μωρό χρειάζεται 6 με 8 (μπορεί και 12) γεύματα την ημέρα και πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό επί δυο, η αποστολή θηλασμός διδύμων φαντάζει άθλος.

5 απλοί τρόποι για να θηλάσουμε τα δίδυμα μωρά
1. Βάζουμε ένα μαξιλάρι κάτω από το στήθος μας και τοποθετούμε το ένα μωρό από τη μια μεριά και το άλλο από την άλλη στο στήθος μας.
2. Ακουμπάμε τα μωρά με την πλάτη τους στο χέρι μας και τα βάζουμε να θηλάσουν το ένα στο ένα στήθος και το άλλο στο άλλο.
3. Βάζουμε ένα μαξιλάρι στα πόδια μας. Ακουμπάμε τα μωρά σαν να είναι ξαπλωμένα σε πλάγια θέση το ένα παράλληλα με το άλλο. Τα μωρά θηλάζουν ταυτόχρονα το ένα από το ένα στήθος το άλλο από το άλλο.
4. Βάζουμε ένα μαξιλάρι στα πόδια μας. Κρατάμε τα μωρά, τέμνοντας το ένα το άλλο χιαστί. Το ένα θηλάζει από το ένα στήθος και το άλλο από το άλλο.
5. Μπορούμε να θηλάσουμε ένα-ένα τα μωρά. Καθώς θηλάζουμε το ένα από τα δύο, με το ελεύθερο χέρι μας χαϊδεύουμε το άλλο για να μην κλαίει και να αισθάνεται όμορφα.

Μπιμπερό και δίδυμα
Τι γίνεται όταν ο θηλασμός δίνει τη θέση του στο μπιμπερό; Το ιδανικό είναι να υπάρχει και κάποιος άλλος στο σπίτι, έτσι ώστε τα δίδυμα να τρώνε και τα δύο την ίδια ώρα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε το ένα από τα δύο θα χρειαστεί να περιμένει.

Το Babyspace.gr σας προτείνει!

Αναζητάτε τώρα ένα εργονομικό μαξιλάρι που θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε με τον πιο ξεκούραστο τρόπο; Μπορείτε να επιλέξετε το εργονομικό μακιξάρι θηλασμού Lactimi ειδικά σχεδιασμένο για δίδυμα! 'Εχει σταθερή βάση και πλάτη, κρατά τη διπλά χαράς σας σταθερή ώστε να μην πληγώνονται οι θηλές σας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας