Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-06 12:50:32 +0200 Πως θα κάνω το μπάνιο απολαυστικό για το μωράκι;

Πως θα κάνω το μπάνιο απολαυστικό για το μωράκι;

Πως θα κάνω το μπάνιο απολαυστικό για το μωράκι; 470 900
Μην ξεχνάτε, η συνέπεια στο πρόγραμμα και η εξάσκηση θα σας βοηθήσει να βρείτε το ρυθμό σας.

 

Η ώρα του μπάνιου δεν είναι πάντα μία εύκολη στιγμή για το μωράκι. Δεν είναι λίγες οι φορές, που θα είναι κουρασμένο ή θα πεινάει και δεν θα φαίνεται πολύ χαρούμενο με την μπανιέρα. Φτιάξαμε λοιπόν για εσάς μία μικρή λίστα με τα πράγματα, που μπορείτε να εξασφαλίσετε για να γίνει το μπάνιο μία λίγο πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για σας, όσο και για το μωράκι σας. 

 

Δείτε παρακάτω!

 

  • Βεβαιωθείτε πως έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία κοντά σας πετσέτα, ειδικό σαπούνι για μωρά,το λάδι ή την κρέμα για μωρα, τα καθαρά ρούχα.
  • Βρείτε τη στιγμή που εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας, για τους περισσότερους γονείς είναι το βραδάκι, πριν τον ύπνο του και καθιερώστε την ώρα αυτή ώστε το μωρό σας να το περιμένει.
  • Κρατήστε μία σταθερή και ιδανική θερμοκρασία στο νερό, χλιαρό περίπου στους 30 με 37 βαθμούς κελσίου. Σκοπός το μωράκι να παραμείνει ήρεμο και να μην ζεσταθεί ή κρυώσει. 
  • Παιχνίδια που του αρέσουν και που μπορούν να το απασχολήσουν όσο κάνει μπάνιο, όπως παπάκια, αδιάβροχα βιβλία, αντικείμενα που κάνουν θόρυβο όταν τα κουνά. 
  • Προσπαθήστε να μην πεινάει ή να μην νυστάζει όταν ξεκινήσει η διαδικασία του μπάνιου, ώστε να μην ταραχθεί περισσότερο.

 

Μην ξεχνάτε, η συνέπεια στο πρόγραμμα και η εξάσκηση θα σας βοηθήσει να βρείτε το ρυθμό σας. Οι πρώτες φορές είναι ίσως πιο δύσκολες, όμως με τον καιρό θα τελειοποιήσετε τη διαδικασία του μπάνιου και το μωράκι σας θα είναι περισσότερο προετοιμασμένο και καθαρό! 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας