Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-15 13:10:53 +0200 Πρώην δικηγόρος, νυν work from home μαμά!

Πρώην δικηγόρος, νυν work from home μαμά!

Πρώην δικηγόρος, νυν work from home μαμά! 470 900
Όλο και περισσότερες μητέρες συντονίζονται με άλλες γυναίκες, δεν μιλούν μόνο για τα ωραία αλλά και για τα δύσκολα και αναγνωρίζουν, πως η μητρότητα είναι μία full-time, work from home, δουλειά.

 

Η Έμμα είναι μία γυναίκα που μεγάλωσε και ζει στη Νέα Ζηλανδία. Για πολλά χρόνια δούλευε σαν δικηγόρος και είχε μία πολύ έντονη ζωή, σε γρήγορους ρυθμούς. Σήμερα πλέον είναι μία μητέρα που μένει σπίτι, έχει δική τη δική της επιχείρηση και έχει ήδη δημοσιεύσει το πρώτο της βιβλίο με θέμα τη μητρότητα.

 

 

Η ζωή της άλλαξε όταν η ίδια έγινε μητέρα δύο παιδιών. Μέσα από τα social media και έχοντας ένα ιδιαίτερο ταλέντο στη γραφή, μπόρεσε να δημιουργήσει τη δική της κοινότητα από μαμάδες. Πλέον, η νέα της δουλειά, εκτός από την full-time δουλειά της μαμάς, είναι να τρέχει το δικό της site, να μιλά με εκδοτικούς οίκους για την προώθηση του βιβλίου της και να επικοινωνεί με άλλες μητέρες, για θέματα σχετικά την μητρότητα. Παράλληλα μοιράζεται με τους αναγνώστες της τακτικά, ποιήματα σχετικά με την καθημερινότητά της. 

 

 

 

Ο άντρας της, όπως αναφέρει και η ίδια αρκετά συχνά, στο λογαριασμό της, είναι ο βράχος οχί μόνο για την ίδια, αλλά και για τους μικρούς τους ήρωες. 

 

Επιτέλους, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν και συντονίζονται μεταξύ τους, δεν δείχνουν μόνο τα ωραία, αλλά και τα δύσκολα της εγκυμοσύνης και αναγνωρίζουν, πως η μητρότητα είναι μία full-time, work from home, δουλειά.

 

 

source: Instagram.com/wordsof_emmaheaphy

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας