Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-11-24 12:09:41 +0200 Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει το σχολείο μας Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 470 900
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 18:00 – 20:00

Μέσα σε κλίμα γιορτινό και υπό τις μελωδίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη χορωδία του σχολείου μας, στο παζάρι μας θα βρείτε:


•    Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους μαθητές του Δημοτικού
•    Δημιουργίες από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου
•    Λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα
•    Εποχιακά δώρα 
•    Φιλανθρωπικές δράσεις από τους μαθητές του Γυμνασίου & του Λυκείου
•    Φιλανθρωπικές οργανώσεις («Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών», «Δεσμός», «Πίστη») 


Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στο «Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών» και σε αγορά πετρελαίου θέρμανσης για Ιδρύματα της περιοχής μας μέσω της ΜΚΟ «Δεσμός».
 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη
Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του δασκάλου Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Από το 1995 τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων και καλύπτουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Παιδικό Σταθμό έως και Λύκειο.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας