Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:34:22 +0300 Προστατευθείτε από τον ήλιο με HELIODERM και κερδίστε την ενυδατική σας κρέμα SENSIAL μόνο με 1€!Μόνο από την CASTALIA. Προσφορά από την Castalia

Προσφορά από την Castalia

Προσφορά από την Castalia 470 900
Προστατευθείτε από τον ήλιο με HELIODERM και κερδίστε την ενυδατική σας κρέμα SENSIAL μόνο με 1€!
Μόνο από την CASTALIA.

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με μεγάλες προσφορές σε προϊόντα αντηλιακής προστασίας HELIODERM και ενυδάτωσης SENSIAL.

Η ηλιοφάνεια γίνεται εντονότερη τους θερινούς μήνες. Έτσι, η αντηλιακή προστασία αποτελεί βασική προϋπόθεση για βόλτες κάτω από τον ήλιο κι η επιλογή των κατάλληλων, κλινικά και δερματολογικά ελεγμένων, αντηλιακών προϊόντων θεωρείται απαραίτητη. Τα προϊόντα HELIODERM είναι ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και συμβάλλουν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Παράλληλα, τα προϊόντα SENSIAL προσφέρουν δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Φέτος, το καλοκαίρι 2012, η CASTALIA προσφέρει για το πρόσωπο αντηλιακή προστασία HELIODERM μαζί με ενυδάτωση από τη SENSIAL, σε κανονικό μέγεθος, τονώνοντας έτσι την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SPF 50+ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
•    Αντηλιακή κρέμα προσώπου Helioderm Crème με διάφανη, μη λιπαρή υφή μαζί με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
•    Αντηλιακή κρέμα προσώπου χωρίς άρωμα Helioderm Crème Sans Parfum  με διάφανη, μη λιπαρή υφή με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
•    Αντηλιακή κρέμα προσώπου με φυσικό χρώμα Helioderm Crème Teintée που καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή ματ όψη, με μη λιπαρή υφή, σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
•    Αντηλιακή λεπτόρρευστη κρέμα Helioderm Fluide με  διάφανη και μη λιπαρή υφή μαζί με την ενυδατική κρέμα Sensial Fluide Hydratant Apaisant με λεπτή υφή.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SPF 30 & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
•    Αντηλιακή προστασία με κρέμα Helioderm Crème SPF 30 σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante.
•    Αντηλιακή κρέμα με φυσικό χρώμα Helioderm Crème Teintée SPF 30 που καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή ματ όψη, με μη λιπαρή υφή και ενυδατική κρέμα Sensial Crème Hydratante Apaisante SPF 30.

Ο καταναλωτής επωφελείται από την αγορά αντηλιακών πολύ υψηλής και υψηλής προστασίας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 6 διαφορετικούς τύπους προϊόντων HELIODERM  και κερδίζει την ενυδατική του κρέμα μόνο με 1€!

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Έχοντας «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Όλα τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.castalia-derm.com και αποκτήστε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA.

Συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας