Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 12:37:15 +0200 Ο ήλιος κάνει καλό, αρκεί όταν πρόκειται για την έκθεσή μας σε αυτόν, να τηρούμε το παν μέτρον άριστον, διαφορετικά, οι συνέπειες μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα δυσάρεστες. Προστασία από ζέστη και ηλιοφάνεια

Προστασία από ζέστη και ηλιοφάνεια

Προστασία από ζέστη και ηλιοφάνεια 470 900
Ο ήλιος κάνει καλό, αρκεί όταν πρόκειται για την έκθεσή μας σε αυτόν, να τηρούμε το παν μέτρον άριστον, διαφορετικά, οι συνέπειες μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα δυσάρεστες.

Οδηγίες για να χαιρόμαστε τη ζέστη και τον ήλιο χωρίς απρόοπτα!

•    Ντύνουμε τα παιδιά με βαμβακερά ρούχα.
•    Φροντίζουμε πάντα να φορούν καπέλο, όχι μόνο το καλοκαίρι που πηγαίνουμε στη θάλασσα, ακόμη και στις βόλτες στην πόλη, το παιχνίδι στην γειτονιά κλπ.
•    Αγοράζουμε στα παιδιά μας ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που φροντίζουμε να φοράει όταν εκτίθεται στον ήλιο.
•    Τους ζεστούς μήνες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.
•    Παρατρύνουμε τα παιδιά μας να στέκονται στη σκια, όποτε αυτή είναι διαθέσιμη.
•    Χρησιμοποιούμε μια ειδική για παιδιά αντηλιακή κρέμα, με υψηλό δείκτη προστασίας. Εξηγούμε στα παιδιά ότι οι επαναλήψεις της εφαρμογής πρέπει να είναι συχνές. Στο σχολείο, στις βόλτες, στην παραλία πολύ περισσότερο, φροντίζουμε το ευαίσθητο παιδικό δέρμα να είναι προστατευμένο.

Extra tip
Προτιμάμε φυσικά αντηλιακά προϊόντα, χωρίς άρωμα που δεν ερεθίζουν το παιδικό δέρμα, αλλά το προστατεύουν, το ενυδατώνουν και το καταπραϋνουν.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας