Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:41:31 +0300 Η Lavipharm κυκλοφορεί στα ελληνικά φαρμακεία μία σειρά προϊόντων από εκχύλισμα θυμαριού που βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, τη σειρά Thymo της Tilman. Πονόλαιμος, βήχας, βραχνάδα;

Πονόλαιμος, βήχας, βραχνάδα;

Πονόλαιμος, βήχας, βραχνάδα; 470 900
Η Lavipharm κυκλοφορεί στα ελληνικά φαρμακεία μία σειρά προϊόντων από εκχύλισμα θυμαριού που βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, τη σειρά Thymo της Tilman.
Η σειρά Thymo περιέχει θυμάρι, το οποίο διαθέτει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες.

Προϊόντα της σειράς Thymo από Εκχύλισμα Θυμαριού

Thymoseptine: Σιρόπι με  ευχάριστη γεύση θυμαριού, που καταπραΰνει το λαιμό από το βήχα. Κατάλληλο και για παιδιά, από 7 ετών και άνω.

Thymospray: Σπρέι για τον πονόλαιμο, το βήχα και τη βραχνάδα. Εύκολη χρήση, χάρη στον ειδικό δοσομετρητή του  και την πρακτική του συσκευασία. Χωρίς ζάχαρη, κατάλληλο για διαβητικούς.

Thymotabs: Παστίλιες για το λαιμό από εκχύλισμα θυμαριού. Περιέχουν επίσης βιταμίνη C που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Οι παστίλιες Thymotabs είναι ιδανικές για τον πονόλαιμο και τη βραχνάδα. Κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: Thymotabs Nature, με φυσική γεύση θυμαριού, Thymotabs Plus, με δροσιστική γεύση & Thymotabs Orange, με γεύση πορτοκάλι. Κατάλληλες για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών. Χωρίς ζάχαρη, με τη νέα γλυκαντική ουσία stevia, κατάλληλες για διαβητικούς.

Και για τα παιδιά, παιδικό σιρόπι Junior Eucalyptus από εκχύλισμα Ευκαλύπτου
Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, πέρα από τις παστίλιες Thymotabs, η Lavipharm κυκλοφορεί το σιρόπι Junior Eucalyptus της Tilman από αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, ιδανικό για τον ερεθισμένο λαιμό και τη μπουκωμένη μύτη.

Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα. Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου θεωρείται ιδανικό στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, του ερεθισμένου λαιμού και της φραγμένης ρινικής κοιλότητας. Κυκλοφορεί με ευχάριστη γεύση λεμόνι. Κατάλληλο για παιδιά 3-12 χρονών. Χωρίς αλκοόλη και χρωστικές ουσίες.

Όλα τα προϊόντα της Tilman είναι κατάλληλα για άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας