Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-28 23:38:04 +0200 Ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις απέναντι σε ένα δύσκολο «γιατί» Ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις απέναντι σε ένα δύσκολο «γιατί»

Ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις απέναντι σε ένα δύσκολο «γιατί»

Ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις απέναντι σε ένα δύσκολο «γιατί» 470 900
Γιατί να αγαπώ τα αδέρφια μου; Γιατί πρέπει να μοιράζομαι τα παιχνίδια μου; Τι είναι διαζύγιο και γιατί πρέπει να χωρίσετε

Το «γιατί» είναι η αγαπημένη λέξη των παιδιών. Πόσο άβολα έχουμε νιώσει όμως κάποιες φορές απέναντι σε ένα τέτοιο «γιατί».
Γιατί να αγαπώ τα αδέρφια μου; Γιατί πρέπει να μοιράζομαι τα παιχνίδια μου; Τι είναι διαζύγιο και γιατί πρέπει να χωρίσετε; Γιατί δεν μπορώ να ζωγραφίσω τους τοίχους του σπιτιού;
Εύκολες ερωτήσεις… με δύσκολες απαντήσεις…
Μια σειρά από παιδικά βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών με θέμα  «τα πρώτα μου γιατί» και πως να τα χειριστούμε, μπορεί να μας δώσει μια κατεύθυνση.
 

Γιατί: Τα αδέρφια μου

Πρέπει οπωσδήποτε να τα πηγαίνουμε καλά µε τα αδέλφια µας; Γιατί πρέπει να µμοιραζόμαστε τα πράγματά µας; Και τι είναι ετεροθαλής αδελφός; Με τον Αντώνη και τη Στέλλα θα ανακαλύψουμε πώς η ζωή µε έναν αδελφό ή µια αδελφή είναι γεμάτη τσακωμούς και χαρές ταυτόχρονα!

Γιατί: Αταξίες και όρια

Ο Νικόλας θέλει πολύ να ζωγραφίσει στον τοίχο του δωματίου του, αλλά η µαµά του δεν του το επιτρέπει. Σίγουρα και στο δικό σου σπίτι υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνάς. Ξέρεις ποια είναι; Με τον Νικόλα ανακαλύπτουμε τη χρησιμότητα των κανόνων και το πώς επανορθώνουμε όταν κάνουμε αταξίες.

Γιατί: Το διαζύγιο

Οι γονείς του Χάρη αποφάσισαν να χωρίσουν. Και ο Χάρης στενοχωριέται και φοβάται. Μήπως φταίει ο ίδιος; Κι αν τον εγκαταλείψουν οι γονείς του; Ο χωρισμός είναι µια περίπλοκη κατάσταση. Με τον Χάρη ανακαλύπτουμε τα συναισθήματα ενός παιδιού και το πώς είναι η ζωή σε δύο σπίτια.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας