Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 14:51:59 +0200 To παιδικό δέρμα και η περιποιήση του. Πλύσιμο του δέρματος

Πλύσιμο του δέρματος

Πλύσιμο του δέρματος 470 900
To παιδικό δέρμα και η περιποιήση του.

Η φροντίδα του παιδικού δέρματος είναι το ίδιο σημαντική όπως το τάϊσμά του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συχνό μπάνιο, ειδικά στους πρώτους μήνες ζωής των μωρών, μπορεί να διαταρράξει το ph του δέρματός τους. Το ίδιο ισχύει και με τη χρήση μη ελεγμένων προϊόντων παιδικής φροντίδας!

Εκτός όμως από την φροντίδα του δέρματος, πρέπει να "φροντίζουμε" και τα πράγματα τα οποία έρχονται σε επαφή με το ππαιδικό δέρμα. Πλένουμε πάντα τα ρούχα του μωρού με παιδικό απορυπαντικό πριν φορεθούν. Με την ίδια λογική κινούμαστε και για τα παιδικά σεντόνια.

Στους δύο πρώτους μήνες της ζωής του  μωρού το μπάνιο του μπορεί να γίνει με ένα σφουγγάρι και μπόλικο νερό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής  για την αποφυγή εμφάνισης συγκάματος.

Για το μπάνιο του μωρού χρησιμοποιούμε παιδικό αφρόλουτρο σε μορφή τζελ. Το αφρόλουτρο πρέπει να έχει ουδέτερο pΗ.

Μετά το μπάνιο του μωρού, πρέπει να το στεγνώμουμε πολύ καλά με καθαρή πετσέτα και κατόπιν να απλώνουμε την ενυδατική του κρέμα. Μια ωραία ιδέα είναι όταν απλώνουμε την ενυδατική κρέμα στο κορμάκι του να του κάνουμε μασαζ. Τα μωρά θα ξετρελαθούν!


Η  mustela προτείνει: 


2 en 1
Cheveux et Corps

Gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι. Καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Πλένει τα μαλλιά χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής. Δεν τσουζει στα μάτια.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας