Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-11 11:25:21 +0200 Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και η ερώτησή της στις μαμάδες. Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ερώτησή της για το θηλασμό

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ερώτησή της για το θηλασμό

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ερώτησή της για το θηλασμό 470 900
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τάσσεται υπέρ του μητρικού θηλασμού.

Αν και θηλάζει αποκλειστικά τη μικρή της Λυδία εδώ και 11 μήνες η ηθοποιός έχει αρχίσει να σκέφτεται τον απογαλακτισμό.

Για το λόγο αυτό ζήτησε τη συμβουλή των μαμάδων. 

 

"O θηλασμός είναι η ομορφότερη εμπειρία που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έβαλα στόχο να ολοκληρώσω αυτή την εμπειρία στα πρώτα γενέθλια της κόρης μου. Είμαστε στους 11 μηπνες...Δεν έχω ιδέα πώς να σταματήσω κάτι που κάνει το μωρό μου τόσο χαρούμενο χωρίς να την στενοχωρήσω γι αυτό παρακαλώ τις παλιές έμπειρες μαμάδες να με συμβουλέυσουν... Ευχαριστώ!" 

 

Οι μαμάδες έσπευσαν να τη συμβουλέψουν
"Πηνελοπη τα ειπαμε στις Σερρες το καλοκαιρι..Εισαι πολυ δυνατη που καταφερες δουλεια και θηλασμο.Τωρα εχεις περασει ολο το δυσκολο κομματι οποτε κανε υπομονη λιγους μηνες ακομη και θα δεις.Μετα τους 15,16,17 μηνες περιπου.Σιγα σιγα...μειωνεις του θηλασμους και μενουν αυτοι που ειναι για να κοιμηθει..θελει υπομονη και θα τα καταφερεις..Σου φαινεται βουνο αλλα δεν ειναι. Δωσε χρονο στη φυση και ολα θα γινουν..Φιλια πολλα"

"Καλημερα εχω τρια παιδια και μπορω να σου πω να μην το κοψεις ξαφνικα.μπορεις να το κανεις σιγα σιγα.αφαιρεσαι γευματα πρωτα απο το θυλασμο και δως της με το μπιμπερο και μετα σταματα το!!!!!!!!θα κανει και σε σενα καλο ετσι!"

 

Όταν οι επώνυμες μητέρες τάσσονται υπερ του μητρικού θηλασμού και περνούν το δικό τους μήνυμα μέσω των social media.

Οι επώνυμες μαμάδες της showbiz τάσσονται υπέρ του μητρικού θηλασμού και δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. 

Ζέτα Δούκα

"Για μας, τις μητέρες που θηλαζουμε αποκλειστικά, ειναι ευλογία να μπορουμε να πάρουμε το μωρο μας στη δουλεια, οπως εκανα εγώ σημερα στην φωτογράφιση για τον κατάλογο της @juliabergovich_official . Ο θηλασμός ειναι δικαίωμα της γυναίκας κ πρεπει να αναγνωρίζεται κ να ενθαρρύνεται!"

 

 

Βάσω Κολλιδά

 

Baby girl👑💋🦄#happyland#mummy#daddy#family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vaso Kollida (@vasso_kollida) στις

 

H Gisele Bündchen ήταν από τις πρώτες που δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την στιγμή που θηλάζουν το μωρό τους.

 

και ακολούθησαν και άλλες όπως η Pink 

& η Milano, 


Liv Tyler

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας