Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:16:05 +0200 Περιποίηση προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο – για τις πρώτες ρυτίδες Περιποίηση προσώπου

Περιποίηση προσώπου

Περιποίηση προσώπου 470 900
Περιποίηση προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο – για τις πρώτες ρυτίδες
Η προσωπικότητα δεν απεικονίζεται πουθενά τόσο έντονα και ποικίλα όσο στο πρόσωπό σας. Η υγιής ομορφιά προκύπτει όταν η επιδερμίδα είναι ζωντανή, όταν μπορεί να απορροφήσει και να επεξεργαστεί τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές «επιθέσεις». Η επιδερμίδα μετά τα 30 εμφανίζει τάσεις ξηρότητας και δημιουργίας λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Για το λόγο αυτό χρειάζεται αναζωογονητική υποστήριξη.

Η περιποίηση προσώπου της Weleda με άγριο τριαντάφυλλο βοηθά το δέρμα να διατηρήσει σε ισορροπία τις διαδικασίες αναδόμησης και αποδόμησης. Πολύτιμα φυσικά συστατικά όπως το έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου Rosa Mosqueta υποστηρίζουν τη φυσική ζωντάνια της απαιτητικής επιδερμίδας του προσώπου. Προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, η περιποίηση προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο ενισχύει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου για να παραμείνει λεία και απαλή.

Οι κρέμες από άγριο τριαντάφυλλο περιέχουν πολύτιμα φυτικά έλαια, τα οποία απορροφώνται πολύ καλά από την επιδερμίδα ενυδατώνοντας την σε βάθος. Το ντελικάτο λάδι του τριαντάφυλλου Mosqueta και το λάδι νυχτολούλουδου, με μεγάλη περιεκτικότητα σε βασικά λιπαρά οξέα, ενισχύουν την αναδόμηση του προστατευτικού στρώματος των λιπιδίων. Το λάδι από κουκούτσια ροδάκινων που καλύπτει ανάλαφρα σαν μανδύας την επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το απαλό λάδι αμυγδάλου διατηρούν τη φυσική ισορροπία της. Παράλληλα, η σύνθεση από σμύρνα και sedum purpureum προλαμβάνει αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας.

*tips  Δέκα λεπτά είναι αρκετά για τα κουρασμένα μάτια, που ανακουφίζονται γρήγορα και απλά, αν τοποθετήσετε πάνω στα κλειστά βλέφαρα κομπρέσες από βαμβάκι ελαφρώς υγρές με χλιαρό νερό αμέσως μετά τη χρήση της κρέμας ματιών.   Τυλίξτε το πρόσωπό σας για μερικά μόνο λεπτά με μια μικρή πετσέτα υγρή σε χλιαρό νερό, προσφέροντας μεγαλύτερη ξεκούραση στην επιδερμίδα σας ύστερα από την επάλειψη με την κρέμα νύχτας. Με τον τρόπο αυτό ενισχύετε την ευεργετική δράση των πολύτιμων συστατικών της!


www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας