Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 15:01:46 +0300 Τα επαγγελματικά καλλυντικά INGLOT διαθέτουν μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ για μάτια, χείλη, πρόσωπο και σώμα, αλλά και μία πλούσια συλλογή από μανό και προιόντα θεραπείας για τα νύχια Περιποίηση με την INGLOT

Περιποίηση με την INGLOT

Περιποίηση  με την INGLOT 470 900
Τα επαγγελματικά καλλυντικά INGLOT διαθέτουν μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ για μάτια, χείλη, πρόσωπο και σώμα, αλλά και μία πλούσια συλλογή από μανό και προιόντα θεραπείας για τα νύχια

Γνωρίστε τα 3 νέα INGLOT προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης ματιών


SECRET VOLUME MASCARA
Τα επαγγελματικά καλλυντικά INGLOT, γνωστά για τη χρωματική ποικιλία και την πρωτοποριακή τους σύνθεση, παρουσιάζουν τη νέα Secret Volume Mascara. Μια καινοτόμα mascara για πιο πυκνές, πιο μακριές και πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Με πυκνό βουρτσάκι από σιλικόνη, το αποτέλεσμα είναι έντονο, αλλά με φυσικό όγκο χωρίς να δημιουργεί κόμπους. Για να αφαιρέσετε τη Secret Volume Mascara, χρησιμοποιήστε τα υγρά μαντηλάκια Milk & Tonic Makeup Remover (τώρα διαθέσιμα και σε Travel Size).



EYELASH SERUM Το INGLOT Eyelash Serum είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν με πρωτοποριακή σύνθεση που ενισχύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες. Με την τακτική χρήση του Eyelash Serum οι βλεφαρίδες δυναμώνουν, είναι πιο λαμπερές και ενισχύεται το μήκος τους. Τα ειδικά πεπτίδια που περιέχονται στη σύνθεση παρέχουν φροντίδα, επιμήκυνση και ενδυνάμωση των βλεφαρίδων. Εφαρμόζεται απευθείας στις ρίζες των βλεφαρίδων κάθε βράδυ, ενώ για πιο άμεσα αποτελέσματα συστήνεται η χρήση πρωί και βράδυ. Το προϊόν είναι υποαλλεργικό και μπορεί να φορεθεί ως βάση για τη mascara.


FELT TIP EYELINER PEN

To νέο INGLOT Felt Tip Eyeliner Pen δημιουργήθηκε για την τέλεια, έντονη μαύρη γραμμή eyeliner. H υγρή του σύνθεση με carbon black pigment προσφέρει το απόλυτο μαύρο χρώμα διαρκείας στο βλέμμα, ενώ η μαλακή τσόχα στη μύτη του απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα του προϊόντος. Δημιουργήστε περίγραμμα, με καθαρές γραμμές που δεν μουτζουρώνουν. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο και ασφαλές για τα ευαίσθητα μάτια.



#InglotGreece

Καταστήματα INGLOT:

Γλυφάδα - Metro Mall – Χαλάνδρι – My Mall Limassol – Kings Avenue Mall Paphos

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας