Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-10-06 10:48:16 +0300 10+1 διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας! 10+1 διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας!

10+1 διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας!

10+1 διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας! 470 900
10+1 διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε το φύλο του μωρού σας!

Αγόρι ή κορίτσι; Οι ημέρες περνούν και η αγωνία μεγαλώνει! Τι μπορούμε να κάνουμε όμως μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα μάθουμε; Δοκιμάστε τους διασκεδαστικούς τρόπους «πρόβλεψης» που ακολουθούν και πείτε μας αν πέσαμε μέσα! 

1. Κοιτάξτε την κοιλιά σας!
Αν η κοιλιά σας είναι χαμηλά τότε ετοιμάστε τα μπλε ρουχαλάκια! Αν είναι ψηλά τότε μάλλον είναι κοριτσάκι. 

2. Το Γλυκό και το Ξινό
Έχετε λιγούρες για γλυκά και παγωτά κάθε μέρα; Τότε μάλλον περιμένετε κοριτσάκι. Τα αγοράκια λέγεται ότι πρότιμουν αλμυρές και ξινές γεύσεις. 

3. Ακούστε την καρδιά!
Όταν πάτε για υπέρηχο, πείτε στον γιατρό σας να μετρήσετε τους χτύπους της καρδιάς του. Σύμφωνα με τον... θρύλο, αν οι χτύποι είναι πάνω από 140 ανά λεπτό τότε είναι κορίτσι, αν είναι κάτω από 140 είναι αγόρι. 

4. Ποια είναι η ομορφότερη;
Κάποιοι πιστεύουν ότι τα κορίτσια δανείζονται την ομορφιά της μητέρας τους! Παρατηρείτε το δέρμα σας να είναι πιο λιπαρό και βγάζετε σπυράκια; Τότε μάλλον το κοριτσάκι σας προσπαθεί να γίνει τόσο όμορφο όσο κι εσείς!

5. Το θέμα των ποδιών
Αισθάνεστε τα πόδια σας πιο κρύα ή πρησμένα; Αν ναι, το αγοράκι σας ευθύνεται γι’ αυτό! Βάλτε στην ντούλαπα τα ωραία σας παπούτσια.. τουλάχιστον μέχρι τη γέννα. 

6. Η βέρα λέει την αλήθεια
Βγάλτε τη βέρα σας και κρεμάστε τη σε μια κλωστή. Κινείστε τη μπροστά από την κοιλιά σας.  Αν η κίνηση είναι κυκλική τότε έχετε αγοράκι. Αν η κίνηση είναι ευθεία τότε είναι κοριτσάκι. 

7. Είναι και οι... ναυτίες
Άπειρες ναυτίες κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου; Τότε ένα κοριτσάκι ετοιμάζεται. Λίγες ή σχεδόν καθόλου ναυτίες; Ένα αγοράκι σας προσέχει! 

8. Η κοιλιά σας και η... κοιλιά του
Ότι θα φούσκωνε η κοιλίτσα σας το περιμένατε, ότι θα φούσκωνε και η κοιλιά του συντρόφου σας όμως δε νομίζουμε! Αν έχει πάρει κι αυτός κίλα... ίσως να περιμένετε αγοράκι!

9. Τριχοφυΐα σε άνθηση!
Βαρεθήκατε να ξυρίζετε τα πόδια σας; Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι οι γυναίκες που περιμένουν αγόρι έχουν αυξημένη τριχοφυΐα, σε σχέση με τις εγκύους που περιμένουν κορίτσι. 

10. Κοιτάξτε την... μαύρη γραμμή
Παρατηρήστε την μαύρη γραμμή κάτω από την κοιλιά σας! Αν σταματάει κάτω από τον αφαλό, τότε περιμένετε κορίτσι, ενώ αν συνεχίζει πάνω από τον αφαλό, περιμένετε αγόρι.

Και bonus της γιαγιάς: Ψαλίδι ή μαχαίρι;
Όμως, ας μην ξεχνάμε και την παράδοσή μας! Γι’ αυτή τη μέθοδο θα χρειαστείτε βοήθεια από κάποιον άλλο! Θα πρέπει να κρύψει κάτω από ένα κάθισμα ένα μαχαίρι και κάτω από ένα άλλο ένα ψαλίδι. Αν καθίσετε στο κάθισμα με το μαχαίρι, τότε θα αποκτήσετε αγόρι. Αν καθίσετε στο κάθισμα με το ψαλίδι, τότε περιμένετε κορίτσι.

 

Πηγή: www.parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας