Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-24 11:05:42 +0200 Η NIVEA προσθέτει μία «μαγική» νότα στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Παραμυθένιες ιστορίες!

Παραμυθένιες ιστορίες!

Παραμυθένιες ιστορίες! 470 900
Η NIVEA προσθέτει μία «μαγική» νότα στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Αυτό το φθινόπωρο, η NIVEA Crème κυκλοφορεί σε τέσσερις συλλεκτικές, παραμυθένιες συσκευασίες, προσθέτοντας μία ζεστή και ταυτόχρονα «μαγική» νότα στις τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών, η απόλυτα στοργική σχέση μαμάς – παιδιού και οι βασικές αξίες της μάρκας εμπνέουν τη NIVEA και δημιουργούν τη νέα σειρά NIVEA Tales, που αποτυπώνει με παραμυθένιες εικόνες τις συναρπαστικές περιπέτειες ενός μικρού αγοριού και της αδερφής του μαζί με έναν λαγό και μία μικρή, χαριτωμένη νεράιδα.


Στις συσκευασίες NIVEA αποτυπώνονται τέσσερα εικονογραφημένα σχέδια, το καθένα από τα οποία έρχεται με μία αποκλειστική ιστορία που συμπληρώνει η μία την άλλη. Εντυπωσιακές εικονογραφήσεις «δίνουν ζωή» στις ιστορίες, που φιλοξενούν οι συσκευασίες της σειράς, ιστορίες, οι οποίες εμπνέονται από τις βασικές αξίες της NIVEA, Απλότητα – Φροντίδα – Θάρρος – Εμπιστοσύνη  - Οικογένεια και δημιουργούν μία σειρά από απολαυστικά παραμύθια για την ώρα του ύπνου. Κάθε ιστορία περιέχει αρκετές δόσεις γέλιου, ενώ παράλληλα μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας και θετικής στάσης απέναντι στη ζωή.


Οι μικροί ήρωες των ιστοριών περνούν μαζί πολλές τρελές περιπέτειες, ενώ πάντα φροντίζουν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον. Με αυτό τον τρόπο, αναδεικνύονται οι αξίες της φροντίδας, της αγάπης και της στοργής, αξίες οι οποίες, ταυτόχρονα, αντανακλούν τη φιλοσοφία της NIVEA. Παράλληλα, μέσα από τα παραμύθια της σειράς, τα παιδιά διδάσκονται τη σημασία της φροντίδας, ενώ την ίδια στιγμή μοιράζονται στοργικές στιγμές με την μαμά που τα διηγείται.


Ο συνδυασμός που προσφέρει η σειρά NIVEA Tales - όμορφη εικονογράφηση,  συναρπαστικές ιστορίες και η αγαπημένη ενυδατική κλασική κρέμα NIVEA – προσθέτει ακόμα περισσότερη μαγεία στις στιγμές φροντίδας που μοιράζονται γονείς και παιδιά.
Η συλλεκτική σειρά της NIVEA Crème κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του 2015. Για ακόμα περισσότερες μαγικές στιγμές φροντίδας, ολόκληρα τα παραμύθια είναι online στην διεύθυνση: http://www.nivea.gr/experience/tales. Εκεί θα βρείτε ακόμα διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια, εικόνες για ζωγραφική και puzzles για τους μικρούς φίλους της NIVEA.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας