Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-06-15 10:23:51 +0300 Το πιο όμορφο μάθημα με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα! Παιχνίδι #7: Μαθαίνουμε από τα παιδιά μας!

Παιχνίδι #7: Μαθαίνουμε από τα παιδιά μας!

Παιχνίδι #7: Μαθαίνουμε από τα παιδιά μας! 470 900
Το πιο όμορφο μάθημα με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα!

Ο ερχομός ενός μωρού σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας. Βιώνουμε νέες εμπειρίες, πρωτόγνωρα συναισθήματα και οι προτεραιότητές μας αλλάζουν. Αυτό το μικρόσκοπικό πλασματάκι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να το μεγαλώσουμε σωστά και ότι θα είμαστε δίπλα του κάθε στιγμή. Η πρώτη λέξη, τα πρώτα βήματα είναι μόνο η αρχή σε ένα υπέροχο ταξίδι τόσο για τη μαμά, όσο και τον μπαμπάς.

Αυτήν την εβδομάδα, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι έχουμε και εμείς να μάθουμε πολλά από τα παιδιά μας. Η αθωότητα, η όρεξη για ζωή, η καλοσύνη είναι μόνο μερικά απο αυτά και για να τα θυμηθούμε αρκεί να δούμε τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!

 

 

Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν από την ενέργεια και την όρεξη των παιδιών! Μην ξεχνάμε ότι η χαρά βρίσκεται στις απλές καθημερινές στιγμές! Αυτήν την Κυριακή απολαύστε τη Γιορτή του Πατέρα δίνοντας στον μπαμπά του σπιτιού ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας