Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-01-26 14:57:00 +0200 Υπέροχες συνταγές μαγειρικής για παιδικά χεράκια!

Υπέροχες συνταγές μαγειρικής για παιδικά χεράκια!

Υπέροχες συνταγές μαγειρικής για παιδικά χεράκια! 470 900
Μήπως να ξεκινήσετε, φτιάχνοντας τη λίστα για το σούπερ μάρκετ; Αυτή τη φορά, θα έχετε μαζί σας και τους καλύτερους βοηθούς.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά, είναι φυσικά μέσα από το παιχνίδι. Στο σχολείο συχνά αυτό δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλοί μαθητές αλλά και πολλές νέες πληροφορίες που πρέπει να μεταφέρει ο εκπαιδευτικός, σε ένα περιορισμένο χρόνο. Το σπίτι είναι για τα παιδιά ένα δεύτερο σχολείο. Μπορούν να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να επεξεργαστούν όσα μαθαίνουν στο σχολείο. 

 

Τι θα λέγατε λοιπόν, να φτιάξετε τα πιο παιχνιδιάρικα και υγιεινά γεύματα, μαζί με το παιδί σας; Εμείς φτιάξαμε για εσάς μία λίστα με τις πιο ευφάνταστες συνταγές. 

 

Ντόνατς μήλου 

 

Μήλα κομμένα σε σχήμα ντόνατ με λίγο τυρί κρέμα και μία σάλτσα από μέλι και κανέλα. Τελειώστε τη διακόσμηση, με λίγη πολύχρωμη τρούφα και τα ντόνατς μήλου σας είναι έτοιμα. 


 

Μακαρόνια ουράνιο τόξο 

Μακαρόνια σε διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε μακαρόνια από παντζάρι, φακές, σπανάκι ή άλλους φυσικούς τρόπους να αποκτήσουν χρώμα. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα ζαχαροπλαστικής σε διαφορετικούς τόνους. Απλά βράστε τα μακαρόνια και χωρίστε τα σε σακούλες τροφίμων και βεβαιωθείτε πως το χρώμα έχει απλωθεί ομοιόμορφα σε όλα.  

 

Πίτσα junior 

 

Επιλέξτε πίτες παραδοσιακές για σουβλάκια. Φτιάξτε μια απλή σάλτσα ντομάτας ή χρησιμοποιήστε λίγο πελτέ με ελαιόλαδο. Απλώστε τριμμένη μοτσαρέλα και λίγα φύλλα βασιλικού και τοποθετήστε το τηγάνι μέχρι να λιώσει το τυρί. 

 

Ποτήρια σαλάτας 

 

Φτιάξτε ένα salad bar, μικρά μπολάκια με ψιλοκομμένα λαχανικά, ζυμαρικά, μυρωδικά, ξηρούς καρπούς, φρούτα και τυριά. Ζητήστε από τα παιδιά να φτιάξουν τα δικά τους ποτηράκια, παίζοντας με τα χρώματα και τις γεύσεις. 

 

Γλειφιτζούρι παγωμένης μπανάνας

Κόψτε και τοποθετήστε στην κατάψυξη 2-3 μπανάνες και 4 φράουλες. Περάστε τα φρούτα σε ένα ξύλινο στικ. Μετά από μία ώρα αφαιρέστε τα και τοποθετήστε μόνο πάνω στις μπανάνες λίγο γιαούρτι, στη γεύση που επιθυμείτε. Επανατοποθετήστε τα γλειφιτζούρια πίσω στην κατάψυξη. Πριν τα απολαύσετε, λιώστε λίγο κουβερτούρα και βουτήξτε τις φράουλες μέσα. 

 

Μήπως να ξεκινήσετε, φτιάχνοντας τη λίστα για το σούπερ μάρκετ; Αυτή τη φορά, θα έχετε μαζί σας και τους καλύτερους βοηθούς. 


source: www.bbcgoodfood.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας