Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 13:29:23 +0300 Τα παιχνίδια αποτελούν ένα σημαντικό εφόδιο, ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των γονιών που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά. Παιχνίδια: ο πολλαπλός τους ρόλος

Παιχνίδια: ο πολλαπλός τους ρόλος

Παιχνίδια: ο πολλαπλός τους ρόλος 470 900
Τα παιχνίδια αποτελούν ένα σημαντικό εφόδιο, ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των γονιών που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά.

•    Ως μέσα εκμάθησης με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παιχνίδια - κατασκευές που ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά και τα διδάσκουν χωρίς η ενασχόληση να έχει την μορφή του μαθήματος.

•    Ως μέσα ανακάλυψης νέων δεξιοτήτων των παιδιών. Τα παιδιά όταν παίζουν χαλαρώνουν, έτσι ξεδιπλώνουν τυχόν δεξιότητες που το αυστηρό πρόγραμμα του σχολείου δεν τους επιτρέπει. Έτσι το παιδί μέσα από το παιχνίδι, κερδίζει σε αυτοπεποίθηση και νέες εμπειρίες.

•    Ως συμπλήρωμα των κατεξοχήν εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολείου. Οι γονείς μέσω του παιχνιδιού μπορούν να ενισχύσουν δεξιότητες του παιδιού, αλλά και να τα βοηθήσουν να εξελιχθούν σε τομείς που ενδεχομένως να υστερούν.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας