Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-09 17:11:18 +0200 Ο φυσικός τρόπος για την αντιμετώπιση του βρεφικού συγκάματος Παιδικό σύγκαμα και κρέμα καλέντουλας για τη φυσική αντιμετώπισή του

Παιδικό σύγκαμα και κρέμα καλέντουλας για τη φυσική αντιμετώπισή του

Παιδικό σύγκαμα και κρέμα καλέντουλας για τη φυσική αντιμετώπισή του 470 900
Αντιμετωπίστε το βρεφικό σύγκαμα και τον ερεθισμό με φυτική κρέμα καλέντουλας.

Το σύγκαμα είναι ένα σύμπτωμα που εμφανίζεται συχνά στα παιδιά και ειδικότερα σε βρέφη έως 24 μηνών. Το παιδικό σύγκαμα (ή παράτριμμα) είναι έντονος ερεθισμός που εμφανίζεται στην περιπρωκτική περιοχή και οφείλεται σε διάφορους λόγους.

Τι προκαλεί το παιδικό σύγκαμα

Το σύγκαμα προκαλείται κυρίως λόγω υγρασίας από τα όξινα ούρα. Καθώς η περιοχή που καλύπτεται από την πάνα δεν αερίζεται, είναι εκτεθειμένη σε υγρασία και ερεθιστικές ουσίες, πχ αμμωνία που υπάρχει στα ούρα και μικροοργανισμούς. Επομένως το ευαίσθητο δέρμα του μωρού ερεθίζεται και δημιουργείται σύγκαμα.

Πώς αντιμετωπίζεται

Ιδανικά οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν βαμβακερές πάνες που είναι πιο υγιεινές, ή τουλάχιστον υποαλλεργικές πάνες. Είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζεται καλά και να στεγνώνει το δέρμα του μωρού πριν μπει η νέα πάνα, ενώ θα πρέπει οι πάνες να αλλάζονται συχνά.

Σημαντικό είναι επίσης να χρησιμοποιείται η κατάλληλη κρέμα για την αλλαγή της πάνας. Πολύ καλή είναι η κρέμα για αλλαγή πάνας με καλέντουλα της WELEDA καθώς περιέχει επιλεγμένες φυσικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας.  Η κρέμα για αλλαγή πάνας με καλέντουλα της WELEDA περιέχει λανολίνη, όμοια με αυτή του δέρματος, οξείδιο του ψευδαργύρου που προστατεύουν ιδανικά από την όξινη υγρασία και εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού που καταπραΰνουν το δέρμα.

Η νέα βελτιωμένη σύνθεση και η μεγάλη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες προστατεύουν την περιοχή της πάνας από την όξινη υγρασία, αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει, περιποιούνται το ερεθισμένο δέρμα και αναπλάθουν το υπάρχον σύγκαμα. Είναι δερματικά πιστοποιημένη και ιδανική για εφαρμογή μετά τον καθαρισμό σε όλη την περιοχή της πάνας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας