Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-03 12:33:56 +0200 Από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Παιδικός Διαγωνισμός Δες το Ειδώλιο Αλλιώς

Παιδικός Διαγωνισμός Δες το Ειδώλιο Αλλιώς

Παιδικός Διαγωνισμός Δες το Ειδώλιο Αλλιώς 470 900
Ζητήστε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν τι βλέπουν στο σχέδιο και στείλτε το στο μουσείο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καλεί τους μικρούς του φίλους ηλικίας 4-12 ετών να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής Δες το Ειδώλιο Αλλιώς που διοργανώνει κάθε χρόνο. Στο φετινό διαγωνισμό, ταξιδεύουμε με το Κυπριακό Σανιδόμορφο Ειδώλιο της 2ης χιλιετίας π.Χ. και βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει. 

Εσείς τι βλέπετε στο σχέδιο; Άνθρωπο; Κάκτο; Μέλισσα; Αεροπλάνο; Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, ζωγραφίστε αυτό που βλέπετε και στείλτε το στο Μουσείο!

Λήξη συμμετοχών: 28/02/2018

Ζητήστε από τα παιδιά σας να δουν το σχέδιο του διαγωνισμού (το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ). Εκτυπώστε το σχέδιο σε Α4, ζητήστε από το παιδί σας να μεταμορφώσει το ειδώλιο όπως του αρέσει και στείλτε το έργο σας και τη φόρμα συμμετοχής ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα
Υ/Ο: Κατερίνα Αμπατζή, Τμήμα Εκπαιδευτικών

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υλικά θέλουν (ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, κλωστές, χαρτιά για κολλάζ, κλπ) και τρεις νικητές θα επιλεγούν από επιτροπή του Μουσείου. Ένα μέρος από τα έργα θα επιλεγούν για την καθιερωμένη έκθεση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική ή ομαδική (τάξη σχολείου, ομάδα καλλιτεχνικών, κτλ).

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας