Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:09:49 +0200 Απολύτως ασφαλής και με τόσο απαλή σύνθεση ώστε να ταιριάζει στην περιποίηση του δέρματος ακόμα και των πιο μικρών, μικρών σας! Παιδική περιποίηση με την Prenatal

Παιδική περιποίηση με την Prenatal

Παιδική περιποίηση με την Prenatal 470 900
Απολύτως ασφαλής και με τόσο απαλή σύνθεση ώστε να ταιριάζει στην περιποίηση του δέρματος ακόμα και των πιο μικρών, μικρών σας!
Η Prénatal παρουσιάζει με μεγάλο ενθουσιασμό την πρότασή της για την καλλυντική, παιδική περιποίηση με μια νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων για το παιδί που είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της.

Τα καλλυντικά love & care έχουν σχεδιαστεί για τις 3 κύριες στιγμές υγιεινής του μωρού –το μπανάκι, το άλλαγμα και τα χάδια– και βασίζονται σε ασφαλείς και απαλές συνθέσεις, εφόσον για την παραγωγή τους χρησιμοποιήθηκαν μόνο παραδοσιακά ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη ανοχή στο δέρμα.

Αφρόλουτρο, σαμπουάν χωρίς δάκρυα, αφρόλουτρο-σαμπουάν, γαλάκτωμα καθαρισμού, υγρό καθαρισμού, υγρομάντιλα, κρέμα προστασίας από τους ερεθισμούς με ψευδάργυρο, θρεπτική κρέμα σώματος, κολόνια, ενυδατικό γαλάκτωμα και θρεπτικό λάδι: όλες οι συνθέσεις των κωδικών αυτών περιλαμβάνουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό Προβιταμίνης B5 (Πανθενόλη) και Χαμομηλιού, ουσίες ιδανικές για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος των μικρών. Αυτά τα ενεργά συστατικά είναι ειδικά ενδεδειγμένα για τα ευαίσθητα δέρματα, έχοντας αποδεδειγμένες καταπραϋντικές ιδιότητες. Η Πανθενόλη, επιπλέον, ευνοεί την καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος. Οι συνθέσεις είναι δερματολογικά ελεγμένες και υποαλλεργικές, χωρίς parabens, χρωστικές ουσίες και σαπούνι. Το απαλό άρωμα που κυριαρχεί σε όλη τη σειρά σχεδιάστηκε ειδικά για τα νεογέννητα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας