Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-18 13:05:27 +0200 Βαμβακερά χαλιά που πλένονται στο πλυντήριο! Lorena Canals

Lorena Canals

Lorena Canals 470 900
Βαμβακερά χαλιά που πλένονται στο πλυντήριο!

Η Lorena Canals είναι μια εταιρεία που καινοτομεί στο χώρο των χαλιών και δίνει απάντηση στο ερώτημα: «Γιατί να μη καθαρίζουμε τα χαλιά των παιδιών μας στο σπίτι;».

 

"Πλενόμενο χαλί «Tres Estrellas», 100% βαμβακερό, διάστασης 120x160cm, 149€, Lorena Canals.»"

 

 

"Πλενόμενο χαλί διπλής όψης «Galleta», 100% βαμβακερό, διάστασης 120x160cm, 190€, Lorena Canals.»"

Η συλλογή των πλενόμενων χαλιών της Lorena Canals είναι η ιδανική λύση για κάθε χώρο στον οποίο μένουν και παίζουν τα παιδιά σας, γιατί μπορείτε πάντα να τα έχετε καθαρά καθώς πλένονται εύκολα σε οποιοδήποτε οικιακό πλυντήριο ρούχων. Κατασκευάζονται χειροποίητα από 100% φυσικό βαμβάκι και μη τοξικές βαφές. Με σχέδια για κάθε ηλικία και κάθε στυλ που ανανεώνονται συχνά και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις του design, είναι δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα.


Εάν ψάχνετε ένα πρακτικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό χαλί σε καλή τιμή και με όμορφα σχέδια, αυτός είναι ο δικός σας τύπος χαλιού!

Λίγα λόγια για τη Lorena Canals
Εδώ και 25 χρόνια η Lorena Canals, σχεδιάστρια και ιδρυτής της Lorena Canals, επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, τη κατασκευή και τη προώθηση προϊόντων που αφορούν τη διακόσμηση παιδικών δωματίων.
Τα τελευταία 12 χρόνια αποφασίσαμε να ειδικευτούμε στα χαλιά για παιδιά, προσφέροντας στους πελάτες μας όλες τις προϋποθέσεις για όμορφους και ζεστούς χώρους που ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτό που οι γονείς θέλουν για τα παιδιά τους.

Μια μέρα, καθώς παρακολουθούσα τα δυο παιδιά μου να παίζουν πάνω σε ένα  χαλί σκέφτηκα: Γιατί να μη μπορούμε να πλένουμε τα χαλιά των παιδιών στο σπίτι; Πρότεινα αυτή την ιδέα, την πραγματοποίησα και τώρα σχεδιάζω χαλιά για παιδιά, αυθεντικά και πρακτικά, που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον. 
Lorena Canals

Τα προϊόντα Lorena Canals θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://lorenacanals.com/  & https://www.facebook.com/Lorena-Canals-190381650996079/ , Email: greece@lorenacanals.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας