Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 10:25:02 +0200 Τα παιδικά ποδήλατα της Radio Flyer συντροφεύουν τους μικρούς εξερευνητές όλου του πλανήτη για σχεδόν ένα αιώνα και ήρθε η ώρα να κάνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση και στην Ελλάδα! Παιδικά ποδήλατα της Radio Flyer

Παιδικά ποδήλατα της Radio Flyer

Παιδικά ποδήλατα της Radio Flyer 470 900
Τα παιδικά ποδήλατα της Radio Flyer συντροφεύουν τους μικρούς εξερευνητές όλου του πλανήτη για σχεδόν ένα αιώνα και ήρθε η ώρα να κάνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση και στην Ελλάδα!

Από το 1917 έως και σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει και σχεδιάζει ποδήλατα όπου η ομορφιά, η απλότητα καθώς και οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενθαρρύνουν τη διάθεση για περιπέτεια και ανακάλυψη! Η Radio Flyer κατασκεύασε το πρώτο τρίκυκλο ποδήλατο για παιδιά και έγινε γνωστή με το κλασικό κόκκινο αμερικάνικο wagon μέσα από τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι».
Το Toys.gr φροντίζει για την ασφάλεια των παιδιών και προτείνει να διαλέξετε μέσα από την συλλογή ποδηλάτων και πατινιών της εταιρείας Radio Flyer.

Το Πατίνι Radio Flyer (5101) είναι κατάλληλο για παιδιά  από 2,5 ετών που θέλουν να αναπτύξουν την ισορροπία αλλά και το συντονισμό των κινήσεων τους. Το κλασσικό του σχέδιο με τη μεγάλη μπροστινή ρόδα και τις δυο ρόδες πίσω προσφέρει σταθερή κίνηση κατά τη χρήση του. Διαθέτει ατσάλινο σκελετό και ξύλινη βάση. Το κουδούνι και τα πολύχρωμα κρόσσια εξασφαλίζουν ένα ρετρό στυλ.
 
Το Πατίνι Radio Flyer Sport (5341) είναι κατάλληλο για παιδιά  από 3 έως 5 ετών. Έχει σχεδιαστεί για αρχάριους έτσι ώστε να βοηθάει στην ισορροπία του σώματος και το συντονισμό των κινήσεων. Η φαρδιά βάση του και οι δυο μπροστινές ρόδες προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στις κινήσεις του παιδιού καθώς διαθέτει και φρένο ποδιού.
 
Το Τρίκυκλο ποδήλατο (4331) με τα πολύχρωμα κρόσσια στο τιμόνι και το ρυθμιζόμενο κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά από 2,5 έως 5 ετών. Διαθέτει ελεγχόμενη ακτίνα στροφής για σταθερότητα και ασφάλεια.
 
Το ποδήλατο Trike (4511) είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 5 ετών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυο τρόπους. Η βάση δίπλα στα πετάλια επιτρέπει στο παιδί να ακουμπάει τα πόδια του και να απολαμβάνει τη βόλτα του όσο το σπρώχνει κάποιος. Το χερούλι μπορεί να αφαιρεθεί και να γίνει ένα κλασικό τρίκυκλο ποδήλατο. Τα λάστιχα είναι κατασκευασμένα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα και ο ατσάλινος σκελετός και το ρυθμιζόμενο κάθισμα μπορούν να μεγαλώσουν.
 
Το ποδήλατο Trike 2 σε 1 (442) είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 7 ετών ενώ μπορεί να αλλάξει τη μορφή του σε δυο διαφορετικά σχέδια. Διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος για εύκολη μετατροπή όπως και ρυθμιζόμενη πλάτη καθίσματος. Η ελεγχόμενη ακτίνα προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη χρήση του.


www.toys.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας