Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:50:43 +0300 Παγωτό για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι ετοιμάζεται να μοιράσει με μεγάλη χαρά και αγάπη η Icecreamland στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Παγωτό για όλο το καλοκαίρι

Παγωτό για όλο το καλοκαίρι

Παγωτό για όλο το καλοκαίρι 470 900
Παγωτό για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι ετοιμάζεται να μοιράσει με μεγάλη χαρά και αγάπη η Icecreamland στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.
Το παγωτό είναι για όλους, αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά! Από τις 7 Ιουλίου η παγωτένια «χώρα» της Nestlé ξεκινάει τη μετακόμισή της, με τις αποσκευές της να είναι γεμάτες παγωτά.

Τα παγωτά όμως είναι πολλά και το κουβάλημα «ζόρικο», και όπως σε κάθε μετακόμιση έτσι και σε αυτήν, η βοήθεια των φίλων κρίνεται απαραίτητη! Για αυτό η Icecreamland καλεί όλους τους «κατοίκους» της, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν μέρος της πιο γλυκιάς προσπάθειας, χρησιμοποιώντας το hashtag #pagotogiatapaidia στα σχόλιά τους, κάτω από κάθε σχετικό Post της σελίδας. Κάθε “comment” θα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στο ψυγείο με τις αγαπημένες γεύσεις παγωτών (NIRVANA, BOSS, MAGNUM, ALOMA), μέχρι αυτό να φτάσει στον τελικό προορισμό στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη.

Όλοι οι φίλοι των αγαπημένων παγωτών της Nestlé, μέσα από τη σελίδα Icecreamland στο Facebook, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προσφέρουν τη δική τους πολύτιμη βοήθεια, αλλά και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της μεγαλύτερης παγωτένιας μετακόμισης που πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Μπείτε στο www.sos-villages.gr για να μάθετε τα πάντα για το… νέο σπίτι της Icecreamland και βοηθήστε τη να μεταφερθεί εκεί μέχρι την Κυριακή 13/07!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας