Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:27:05 +0300 Η 11η Δεκεμβρίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου και τα καταστήματα Accessorize & Monsoon γιορτάζουν μαζί με τους μικρούς τους φίλους. Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού 470 900
Η 11η Δεκεμβρίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου και τα καταστήματα Accessorize & Monsoon γιορτάζουν μαζί με τους μικρούς τους φίλους.
Για αυτό το λόγο, για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία διαθέτει το 20% των πωλήσεων της 11ης Δεκεμβρίου από Accessorize Angels και Monsoon Children σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη στήριξη του Ξενώνα SOS - ELIZA, των Παιδικών Χωριών SOS και του Σωματείου ELIZA.

Ο Ξενώνας SOS - ELIZA φιλοξενεί κυρίως βρέφη και νήπια έως 5 ετών, για διάστημα που δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει κυρίως επειδή ο στόχος δεν είναι η  παραμονή των παιδιών στο περιβάλλον ενός ιδρύματος, αλλά η επιστροφή τους σε ένα κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν κάθε φορά ανέρχεται στα 20.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού ας γίνει η αφορμή ώστε να κινητοποιηθούμε όλοι συλλογικά και να συμβάλλουμε με τον τρόπο που δύναται ο καθένας στην εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης.      

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας